2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490786 بازدید | 6289 پست
مهسا جون چه سوالی دری بپرس عزیزم، اینجا همه آلمان زندگی میکنن.

ساحل جون بده دست مسافر بهتره.

سفارت ایرانو که نگو!!! اینقدر ازشون بدم میاد! انگار ارث باباشونو طلبکارن از آدم. بهت میگن تو ولی تو باید بهشون بگی شما! رفته بودیم برای ثبت ازدواجمون، اصلان نگاه نمیکرد منو روشو میکرد به دیوار حرف میزد! زشت بیتربیت! بهش گفتم، ببخشید من اینجا ایستادم لطفآ با خودم صحبت کنین!.... احساس میکنن خیلی دارن لطف میکنن که کارشونو انجام میدن! همون روز هم تا مارسیدیم، یک آقایی اومده بود داشت بهشون میگفت، بیناموس ها khoob کار مردمو راه بندازین، مگه چی ازتون کم میشه، خلاصه کلی آمپر چسبونده بود.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارمیدا جون می خوام بدونم شرایط زندگی تو المان چه جوریه ؟
اقتصادش چطوره ؟
کار هست ؟
اب و هوا ؟
امنیت ؟
برخوردشون با خارجی ها ؟
راضی هستین از زندگی اونجا ؟
مثل سوئد هستش که از ساعت 6-7 عصر همه جا بسته است یا نه ؟
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
مهسا جون، از زندگی در آلمان خیلی خیلی راضیم، فکر نکنم هیچ کشور دیگه ایو اینقدر دوست داشته باشم، آلمان برام مثل ایران میمونه فقط با آرامش و احساس امنیت بیشتر. من هرچی میگم الان بسته به تجربه خودمه و شرایط زندگی و دیدم نسبت به مسائل. ممکنه یکی دیگه ی نظر دیگه ای داشته باشه.

در مورد کار بستگی به تحصیلاتت داره، و کوشش خودت. کار برای کاردان هست، البته بعضی رشته ها واقعن کار سخت گیر میاد و رقابت خیلی زیاده مثل معماری.

از لحاظ امنیت، خیلی خوبه، من خیلی شده ۱-2 نصف شب تنهایی با دوچرخه خونه رفتم، اصلان نا امن نیست البته بستگی به محیط زندگیت هم داره.

رفتارشون هم با خارجیها خیلی معمولیه، اینقدر که برای خود خارجیها مهمه که خارجین برای آلمانیها اصلان مهم نیست. از تبادل اطلاعات فرهنگی لذت میبرن. خیلی هم اهل کمک کردن هستن. فقط باید ازشون بخوای. خیلی قانونمند هستن، اصلان نمیتونن تحمل کنن کسی از قانون تخطی کنه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا جون ممنون بابت اطلاعاتت
اب و هواش چطوره ؟
مثل سوئد هستش که از ساعت 6-7 عصر همه جا بسته است یا نه ؟
برای کار کامپیوتر میشه کار گیر اورد ؟
مثل امریکا برای خرید خونه و ... وام های خوب میدن ؟
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
mahsa jun

na mese soeed nist az 8 ya 9 sobh baz mikonan ta 8 shabe !

baraye kar compiuter bastegi dareh zaabanet khub bashe ya almani ya engelisi mamulan sakhte peyda kardan kar khili baiad berin donbalesh mage inke khodeton sherkat bezanin.

baraye vam ham bastegi be sharayet shoma dareh.

abo havash az soeed ke behtareeee unjaaa adam afsorde migireh ,
.
سلام

مهسا جون دقیقن همینجور که رکسانا جون گفت تا 8 شب بازن، بعضی از فروشگاه های مواد غذایی هم تا 10بازن.. البته آخر هفته ها خوب کلا یک حال و هوای دیگه داره، مغازه ها باز نیستن ولی بار و رستوران و... اینها بازن خوب.... بسته به شهر هم داره، شهرهای کوچیک کمتره این قضیه البته.

درمورد کار کامپیوتر اطلاعی ندارم، برای کار باید زبان آلمانی بدونی.

وام های خیلی خوبی میدن مخصوصا برای خرید و بازسازی خونه های خیلی قدیمی که از جنگ جهانی دوم باقی مونده، اینو میدونم چون برادر شوهرم خیلی دنبالش بود. ولی باز هم بستگی به شرایط کار و درآمد خودت داره.

چکاوک جون درمورد طلا اطلاعی ندارم.
سلام دوستان
من کلن زندگی می کنم ، می خوام کلاسهای انت گراتسیون برم ، پسرم چهار سالش هست و می ره مهد اما دخترم دو سالش هست ، اطراف ما کلاسهای که بابچه می شه رفت نداره نمی دونم چکار کنم شدیدا احتیاج دارم که زودتر برم کلاس زبان کسی می دونه من چطوری می تونم دختر رو با توجه به اینکه سه سالش نشده بزارم مهد ممنون می شم راهنماییم کنید
دوستان کمک

شوهرم یه قرارداد کاری ۵ ساله داره که البته قابل تمدید و میخوان نگهش دارن تو شرکتشون ،میخوایم وام بگیریم برا خرید خونه ، فکر میکنین تا چه سقفی به ما وام بدن؟؟ و البته شرایط خرید خونه تو آلمان برا خارجیها چیاست؟؟
ممنونم
دینا جون برو Jugendamtسوال کن، البته باید ببینی جا هم مهد هست یا نه، که کلن خیلی ساخته تو از الان باید جا رزرو کنی که شیاد سال دیگه جا پیدا کنی برای دخترت... ولی Tages Mutter راحت تره... باید بری اداره Jugend amtسوال کنی و مشکلتو بگی. شاید هم شنبه ها کلاس داشته باشن که همسرت خونست اون میتونه نگهداری کنه حتما. سوال کردی روز های کلاساشونو؟..

طلا جان برای وام خرید خونه باید برین بانک سوال کنین، نمیدونم تا چه سقفی میدن. و برای مهاجرین که اقامت دائم دارن فرقی نداره با آلمانیها انگار مطمئن نیستم البته، ولی برین بانک سوال کنین، اول خونه مورد نظر پیدا کنین بعد ببین کی رو اون خونه وام میده.
سلام سلام دوست جونا خوبین ؟؟
دینا جون اگه یه کسی رو داشتی میدونستی بدی واست نگهدارن . وگرنه نمیدونم باید چیکار کنی کلا سختههه.
کدوم شهر بودی یادم رفت؟

طلا جان اول باید بدونی که قیمت خونه چنده آپارتمانی میخواهی بگیرین یا خونه با حیاط . من خونه اپارتمانی خریدم که بانکش هم باید پیدا کنی که سودش کمتر باشه به نسبت بقیه بانکها . ماله خودمون یادم نیست چه بانگی بود ولی یادمه در به در پیشنهاد خوبشون بودیم . که بتونیم سودشون کمتر باشه ولی همه اینها بر میگشت به حقوق شوهرت که چقدر در آمد داره اونموقع چقدر میدونین هرماهی قسطی بدین به همه اینها هم بستکی داره . مثلا ما خریدیم واسه 10 سال قسطی تموم شه خونمونم 75 متره با ماهی قسطی 500 یورو . ولی قبلش بهتره خودتونم یه مقداری پول جمع کرده باشین .
ولی باز هم برین با بانک صحبت کنین .
.