سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
ولی بچه ها من کاتالوگ های ودافون و یونیتی مدیا و تلکوم و دارم و میذارم پهلو هم ماله اوتو از همه گرونتره مثلا گوشی هاش چند یورو از بقیه گرونتره همینطور تعرفه هاش نمیدونم والا خودمم گیچ شدم ولی برای تلفن خونه و اینترنت خونه یونیتی مدیا و تلکوم میگن از همه بهتره تلکوم گرونتره ولی سرویس دهیش از همه بهتره در هر حال من گوشیم ویروس گرفت و یه قطعه اش خراب شد و سوخت و باید عوض بشه اینجا هم که تعویض قطعه ندارن ..هر جا دادم نتونستن درستش کنن در نتیجه گوشی نو نوم رو باید بندازم دور و یکی دیگه بخرم اگه کسی به نتیجه ای رسید به ما هم بگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ساحل جون از روز مصاحبهء سفارت تا گرفتن جواب اصولاً دو هفته طول میکشه ولی جدیداً نمی دونم چرا میری میگن جواب نیومده برو چند روز دیگه بیا. مامان من با این بی برنامگی سفارت پروازش رو مجبور شد جابجا کنه و کلی خسارت بده برای این جابجایی. خلاصه دقت کن که طوری برنامه ریزی کنید و بلیط بگیرید که حداقل تاریخ پرواز یه هفته ده روز بعد از زمانی باشه که سفارت قول داده جواب بده. وقت که گرفتید برای مصاحبه ؟
سلام دوست جونا.... منم آلمان زندگی میکنم, شماها یه کرم خوب واسه صورت میشناسین؟ تو رو خدا کمکم کنین... صورتم کلی جوش داره. تا حالا 100 تا محصول مختلف از dm گرفتم ولی فایده نداشته... شوهرم همش غر میزنه این چه پوستی داری؟ دوسسسسستون دارم