2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490786 بازدید | 6289 پست
سلام مینا جون خوبی؟ انشاالله سفر خوبی داشته باشی ...من و رکسانا با قطار نیم ساعت شهرمون فاصله داره ..

منم 17 دسامبر دکتر تاریخ داده حالا دیگه دقیقش معلوم نیست...

مهرنوش جون من شوهرم با ویزای دانشجویی اومد...از اینجا بورس شده بود..البته سه سال پیش ..منم همزمان میتونستم باهاش بیام ولی من یه ماه دیرتر اومدم .
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام سلام دوست جونا

مینا جون ممنون شکر خوبیم شما خوبین ؟؟ اینشالا که جور شه کارت .

مینا جون بذار رفتنت معلوم شه وقتی رسیدی اونجا از اینترنت خونه پیدا میکنین اونی که المانیه حرفش درسته چون قانون اونارو میدونه . چون خونه ای که پیدا میکنین باید خودت بری اونجارو ببینی هتل نیست که رزرو کنی . حالا به غیر از این نمیدونم شایدم اشتباه کنم تا ببینیم نظر بقیه چی باشه .

مهنوش جون من نظر خودمو میگم شهر کلن من که 2بار رفتم زیاد اصلا خوشم نیامد خیلی شهر شلوغیه به خصوص خونه پیدا کردن خیلی سخت پیدا میشه دوست منم اونجا زندگی میکنه 2 ساله دنبال خونه میگرده شاید برا دانشجوها چیز دیگه باشه. ولی کلا به دلم ننشست . تنها جایی که من زیاد خوشم نیامد برلین بود که حدود 3 هفته اونجا بودم پیش دوستم اصلااا دلمو زدد کلن هم حدود 2 هفته ولی خیلی رفتیمو اومدیم. تنها جایی که خوشم اومد وبهتر بود هامبورگ بود و دورتموند دوسلدرف اینها خوب بودن با شهر خودمون هانوفر دی.
.
ارتیمیس جون در مورد ثبت شرکت اطلاعی ندارم ولی در مورد بچتون . بچه ها خیلی زود زبان یاد میگیرن تو محیط نگران نباش ممکنه ماهه اول و دوم سخت باشه ولی بعد زودد اخت میشه با محیط. نگران نباش. چند سالشه .

.
ممنون رکسانا جون.الان هم از طریق اینترنت هم عکس خونه ها رو گذاشته هم زمان شروع و پایان کرایه دادنشونو.آره عزیزم حالا باید زمانش دقیق تر مشخص بشه.

رکسانا جون ایشا... به سلامتی.
ساحل جان و رکسانا جان ممنونم از جواباتون

ساحل جان بورسیه شدن چه فرقی با دانشجویی معمولی رفتن داره؟
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
ویلت
شما نزدیک رکسانا و ساحل هستی خوب به من نمیدونم کجای المانی شاید یک ساعت و نمی
شاید دوستاعت و نیم فاصله داشته باشی
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
ممنون رکسانا و ساحل جان که جوابم رو دادین....

راستش همسرم داره اقدام می کنه ... من هیچ انگیزه ای ندارم... نه راضیم و نه ناراضی....هیچ حسی ندارم ...

یه پسر 15 ماهه دارم که تازه داره فارسی یاد می گیره.... وکیلی که داریم گفته فعلا باید چندین بار برید و بیایید و راندمان کاری شرکت رو بالا ببرید و کارمند بیشتری داشته باشید تا بتونید اقامت بگیرید....

نمی دونم چی پیش میاد ...
دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00
سلام سلامم دوست جونا خوبین ؟؟

ویولت جون خوش اومدین .

شما هم به ما 1ساعت راه داری هم به دورتموند . مامان سام و سامینا هم درتمونده دی
میشه کمی از خودتون بگین بیشتر آشنا بشیم .

مامان سام و سامینا جون بابا معلومه کجایی درست شد کامپیوترت یا دربو داغونش کردن .؟؟؟؟

آرتیمیس جون تا 3 سال هنوز وقت داره بچتون از 3 سالگی میرن مهد کودک هنوز خیلی مونده تا اونموقع عادت کرده .نگران نباش.
.
Salam roksana joen,
Chi begam?
Taze raftam tu 30 sal:(
Dige inke ye gol pesar daram 26 november mishe 2 salesh, esmesh ham armin hastesh
Dige inke alan taghriban 2 sale inja zendegi mikonim (bekhatere kare shoharam
Khodam bachelor taghziyeh daram Az Holland, az 13 Salegi ham dar holland zendegi mikardam
hala ham bikaaaram va faghat mami hastam
Shoma chi?