2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490783 بازدید | 6289 پست
مرسی ملودی جون...راستش نمیدونم وسایل بهداشتی را چه مارکی بخرم که خوب باشه و اصلا چی باید بخرم ...
من میرم خرید اما واقعا نمیدونم چه چیزهایی لازمه ...چند دست لباس میخواد...و غیره ...

راستی ببخشید من اطلاعاتم در این مورد خوب نیست...

رکسانا جون خوش بگذره ..

تارا جون اگه میخوای برگردی ایران به نظرم کمی صبر کن اینجوری راحت تری...

در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
سلام رکسانا جان.
من ایالت راینلاند-فالتز هستم. دانشجوی دکترا هستم.

ساحل جان می دونم سخته ولی ظاهرا چاره ای ندارم. چون ۲ سال دیگه درسم مونده و سنم داره می ره بالا. دکتر بهم گفته که باید اقدام کنم. چون پریودام منظم نیست. ساحل جان شما از خودت بگو. البته وبلاگت را دیدم. تبریک می گم . ان شالله به سلامتی دختر نازت به دنیا میاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

من اومدم بالاخره. ? ماهی اینترنت نداشتیم.

جدیدها خوش اومدین. ؛)

برلین تو الکسا طبقه ? یک فروشگاه بزرگ هست چیز های برای بیبی میفروشه.... دیگه یادم اومد باز هم میگم. من خودم همیشه آنلاین خرید میکنم. بنظرم بهتره.

دیگه اینکه، ملودی جون من خودم O2داشتم و راضی بودم ولی میگی زیاد با هندی صحبت نمیکنی، راستش نمیدونم چی خوبه.

طلا جان، اصلان بچت پاس ایرانی نمیگیره. پسر منم پاس ایرانی نگرفت. کلان چون زن مثل سیب زمین هست در نظر اینها، حتا بچه ای که تو شکمش پ ورش داده ملت مادرشو نمیگیره! منم اولش خیلی ناراحت شدم، ولی بعد فکر کردم که بهتر! بذر تحت حمایت آلمان باشه، ایران که ..... ... خلاصه پاسومو باید بزاریم لب کوزه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام دوستان من یه سوال در مورد بیبی سیتر دارم ،
بچه ام ۵۰ روزشه میخوام پرستار بیاد چند ساعت در روز ازش نگهداری کنه .
کسی اطلاعی داره در مورد شرایط،هزینه ،........
از کجا میشه دنبال بیبی سیتر گشت؟؟
هزینه اش اگه اون بیاد خونمون چقده؟؟
و اگه ما ببریم بچه رو خونه بیبی سیتر هزینش چقد میشه؟؟؟
تالا
بیبی سیتر نرمال ساعتی 10 یورو هستش
ولی عزیز ببخشید بچه 50 روزه رو که پیش بیبی سیتر نمیزارن
بگرد تاگز موتا پیدا کن
البته اگه اونم بچه 50 روزه رو قبول کنه
میتونی تو روزنامه بگردی

میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلاممم .

عشق سبز جون در مورد اپلوس اصلا حرفشو نزننن از همه اینها خیلی گرون میگیره بدیش اینه که ناراضی باشی سال به سال باید صبر کنی که قراردادت تموم شه ما خودمون 4 سال اپلوس داشتیم ماله شوشوم کلا اعصاب خورد کنی بود تبلیغاش هم همشون کلککککککککککک تا دلت بخواد.

مادر شوشوم هم 1 & 1 داشت فقط واسه گوشیش بدون اینترنت 50 یورو هر ماه خیلیههه که.

من اینترنتم تلفنم . موبایلم همشون اودو هستش.
ماله مامانم به همه دوستام هم گفتم خیلی هم راضی بودنن. همشون باز هم به دوستو کسای دیگه پیشنهاد اودو رو میدن دی .

ملودی جون

تلکوم هم گرونه ولی برای او دو هم میدونی سوالی بکنین راهنماییت میکنن تازه گوشی هم کنارشه . مثلا یه گوشی مجانی میدن بهت با اینترنت و تلفن تمام المان ماهی هم قیمتش متفافته بستگی داره که چقدر سرعت اینترنتو بخواهی دی. تا جایی یادمه 20 یا 25 یورو هر ماه . ولی با کلی امکانات .
.
ممنونم مونی جون.

چه جالب. چه عجب مادران ایرانی هم یک جا حساب اومدن! چقدر هم ناز دارن حالا! نه خیلی پاسشون بدرد میخوره!
ولی اگر ما پاس ایرانی برای پسرهامون بگیریم، نباید برای ایران برن سربازی؟ من فکر کنم فعلا پاس ایرانی درخواست ندیم برای پسرک.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام بچه ها میخواستم از شرایط پناهندگی تو آلمان بدونم ،اینکه سخت میگیرن یا نه؟ برای خانواده ها شرایط کمپاشون

چطوره؟ تورو خدا اگه چیزی میدونید بگید خیلییییییییییییی فوریهههههه
سلام دوستان من یه ایمیل آدرس از پروفسور عتیرضا قاسمی دارم که خودشون بهم دادن من هم موارد مامانم رو واسشون میل کردم ولی خطا میده شاید من آدرس رو اشتباه ازشون گرفتم و نوشتم
بهم گفتن تو نت هم اگه بزنم کلینیک آخن و اونجا پروفسور علیرضا قاسمی رو بزنم ایمیسلشون میاد
میشه واسم چک کنید آدرسم درسته چون هرچی سرچ کردم به زبان آلمانی لود
آدرسی که من یادداشت کردم اینه
aghassemi@ukacchen.de
توروخدا وضع مامانم وخیمه کمکم کنید ممنون میشم مرسی اگه هم واسم میل کنید ایمیلشون رو ممنون میشم تو رو خدا کمکم کنید مرسی دوستان
CafeMom Tickers