2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490784 بازدید | 6289 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام سلام

مامان سام جون چی شده باهام قهریییییییییییییی ولی من دوست میدارم به فکرت هم هستم هرموقع که رد میشمم از دورتموند یادت میافتممم .

عشق سبز جون

من از تجربه که دیگران و خودم دارم میگم اپلوس بده از هرکی پرسیدم ناراضی بودن . من فقط نظرمو گفتم شوهرم خودش 5 یا 6 سال اپلوس رو داشت میگفت فقط از ادم پول میکشن و وسوسه میکنن.بعد هم به ضررمون تمومه/

برای اودو اگه قرار دادی ببندی ماهی 10 یورو بدون اینترنته بعد هم یه ساعت به تمام تلفنها مجانی میشه اگه اشتباه نکنم شایدم بیشتر بعدش ادو به ادو مجانیه

ماهرخ جون هنوز نزاییدی مادررررررررررر/

سحر جون آره لینکشو دیدم ولی ادرس ایمیلی که نوشتی اشتباهه درستش که من گذاشتم اونه. من شرمندتم که خودم نمیدونم تماس بگیرم امکانشو داشتم میکردم/ اینشالا ماهرخ خدا خیرش بده براتون بتونه انجام بده.
.
رکسانا جان
خوبه میای و از دورتمند رد میشی به من سر نمیزنی
چند ماهی که از تو خبری ندارم
حتما با هام تماس بگیر و بیا اینجا دلمون همگی براتون تنگ شده
سام و سامینا همش میپرسن که خاله رکسانا کی میاد
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام بچه ها .... نه من هنوز نزاییدم .... الان توی هفتهء 39 هستم.... بالاخره موفق شدم ماما پیدا کنم . دیگه کم کم همهء کارها داره انجام میشه .... دختر ما یه چند روز دیگه هم صبر کنه میشه گفت ما دیگه آمادگی پذیرایی ازش رو داریم.

سحر جان ایمیل برات دادم ولی باید یه بار دیگه با دکتر تماس بگیرم.... نتیجه رو باز با ایمیل بهت خبر میدم.
salam dostannnnnn

shoma ye sarafie motabar baraye ferestadan pool az alman be iran mishnasiid

moarefi konid lotfannnnnnn

man donbale ye kasi ya jaee hastam ke behesh poole euro bedam va be toman to iran az mamn babash ya familesh betoonam begirammmm mamnoon misham komak konin

bishtar daneshjoha in karo mikonan vali man nemishnasammmmm
انی مامان تانیا جون

اگه مغازه ایرانی داخل شهرتون داری میتونی از اونها سئوال کنی
اگه نداری برام ایمیل بزن
شهر ما
انجام میده و ادم خیلی خوبیه
اسم مغازش پرسپولیسه
البته 2 تا به این اسم هست
یکیشون رو من از نظر شخصیتی نمیشناسم ولی یکشون از قدیمیهای المان هستش
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام ملودی جان آره 10 یورو با گوشی ولی بدون اینترنت گوشیش هم خوبننن ایفون میگیری یا سامسونگ گالاکسی 4!!!

برای اس ام اس هم من تا حالا خیلی اس ام اس دادم به ایران و و هم از ایران اس ام اسی گرفتم مشکلی نبود !!

غیر از 10 یورو اس ام اس به خارج کشور باید خودت بدی فکر کنم هر اس ام اس به ایران 19 یا 24 سنتی میشه .
.
سلام سلام،

سحر جون من ازت ایمیلی نگرفتم عزیزم.
ماهرخ جون بسلامتی زایمان کنی عزیزم و دخمل نازنینتو در آغوش بگیری.

ملودی جون، O2 can do عزیزم، بهترین قردادهارو داره به نظر من. البته Vodafon بدک نیست.
بچه ها میشه برین اینجا نظرتونو بگین لطفآ؟ بنظر شما یک شنونده آلمانی چه موضوعی میتونه براش جالب باشه؟

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=293395&PageNumber=2
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد