2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490771 بازدید | 6289 پست
سلام فاتما
انشالله که هر چه زودتر کارت درست میشه و به زودی میای و با همسرت زیر یک سقف زندگی میکنید
عزیز
ناراحت نباش
خدا خواسته که الان بچه نداری
چون زمانی که بیای خیلی کارا داری که باید انجام بدی
همین که یک پسر کوچیک داری باید هر روز ببری مهد و خودت هم بری کلاس زبان و کلی کارای دیگه
و برای بچه دوم هنوز دیر نیست
به امید موفقیت هر چه زودتر
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام به همه

فاتیما جون امیدوارم که هرچه زودتر کارهات درست بشه و بیای

من این همه سوال در ذهنم دارم ههههههههه ...البته ببخشید که زیاد هستن...

دوران بارداری باید از سوئین خاصی استفاده کرد؟؟؟ بعد از زایمان چطور؟؟؟

سوال بعدیم درمورد گن بارداری هست...چه مدلی خوبه گن شورتی یا شکم بند؟؟؟ چه فروشگاهی و چه مارکی ...بازم عذر خواهی میکنم بابت این همه سوال...
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان.چندتا سوال داشتم.اگه از ایران واسه عمل مامانم بیام باهاش چون حامله هستم تا چند ماهگی میتونم پرواز کنم.و اگه بچه تو المان به دنیا بیاد چه مزایایی داره و اینکه سیتیزن المان حساب میشه یا نه؟
CafeMom Tickers
ساحل جان سوتین رو که بهتره نخی (Baumwolle )استفاده کنی ....من خودم از فروشگاه روسمن چند تا سوتین نخی گرفتم .... بعد از بارداری باید ( یعنی راحت تری اگه )‌ سوتین نخی شیردهی (still BH )استفاده کنی....

گن هم من برای بارداری حالت شکم بند گرفتم و برای بعد از زایمان شورتی. من هردوش رو از فروشگاه Real خریدم چون یکی از همین دوستای نی نی سایتی بهم خبر داده بود که توی رئال تو Angebot هست نمی دونم همیشه دارن همچین چیزی یا نه
سحر جان دقیق نمی دونم تا چند ماهگی می تونی پرواز کنی ولی اگر می تونی کسی دیگه رو بفرست جای خودت چون با وجود اینکه پرواز توی ماه های میانی بارداری چندان منعی نداره ولی اصلاً توصیه نمیشه به خاطر میزان بالای تشعشات توی ارتفاع بالا ، اونم توی پروازهای طولانی به خصوص ... اثرات سوئی روی جنین داره.

در ضمن اگر اینجا زایمان کنی متاسفانه هیچ مزایایی که نداره هیچ، هزینه های سرسام آور بیمارستان و زایمان رو هم باید آزاد خودت حساب کنی .... به اضافه یه عالمه کار اداری که باید انجام بدی ضمن اینکه باز مجبوری نوزاد کوچیک رو که هنوز پرواز به صلاحش نیست برای برگشت سوار هواپیما کنی.

حتی پدر و مادری که اینجا دارن زندگی می کنن و شهروند نیستن هم اگر اینجا بچه دار بشن بچه بهش شهروندی تعلق نمی گیره

خیلی وحشتناکه.که اینجور.من شنیده بودم که سیتیزن اونجا میشه.مثلا واسه انگلیس اینجور بود ظاهرا.پس هیچ مزایایی نداره؟
امکانتش هست واسم بپرسی عزیزم که مطمین شی.مرسی عزیزم.اخه خودم نسبت به بقیه واردتر هستم تو جریان مامانم و خیالم راحت تره خودم باشم باهاش وای ماهرخ جان
CafeMom Tickers

خیلی وحشتناکه.که اینجور.من شنیده بودم که سیتیزن اونجا میشه.مثلا واسه انگلیس اینجور بود ظاهرا.پس هیچ مزایایی نداره؟
امکانتش هست واسم بپرسی عزیزم که مطمین شی.مرسی عزیزم.اخه خودم نسبت به بقیه واردتر هستم تو جریان مامانم و خیالم راحت تره خودم باشم باهاش وای ماهرخ جان
CafeMom Tickers
سحر جون سیتیزن به بچه تعلق نمی گیره ...و هیچ مزایایی هم نداره ...و اینکه واقعا هزینه ها بالاست .

مرسی ماهرخ جون خیلیییییییی خوب راهنمایی میکنی عزیزم...ببخشید ببخشید ولی سایز من کوچیکه البته توی س اند آ هرچی گشتم سایز خودم نخی پیدا نکردم ...نمیخوام بعد از شیردهی سایزم بزرگ بشه به همین خاطر کمی نگرانم..
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
Sahar jan ki be shoma gofte bache age tu englis bod behesh citizenship ta alogh migereft?

inja hamchin ghanoni nist. az pedar va madare british be bache ta alogh migire ama age faghat eki byad vase zayeman emkan nadare behesh hoviyate british bedan...

injuri bod ke hame rahat miomadan vase zayeman rahat eghamat migereftan vase bache hashon...m
نه سحر جان اینو مطمئنم .... اینجا پدر و مادر بچه اشون به دنیا اومده مدرسه رفته ولی چون پدر و مادر شهروند نیستن وقتی مهلت اقامتشون تموم بشه باید با بچه برگردن کشورشون .... این موضوع همیشه مورد مناقشه هست ولی همچین قانونی به هیچ وجه وجود نداره که کسی اینجا به دنیا بیاد شهروندی یا حتی اجازه اقامت بگیره .... بعد تازه حساب کن بچه ات به دنیا بیاد اینجا باید پاشی از آخن با همه مدارکت بری فرانکفورت کنسولگری ایران که برای بچه ات پاسپورت ایرانی بگیری که بتونی با خودت ببریش ایران..... اصلاً به نظر من همچین ریسکی نکن ....

انگلیس هم همونطور که سارا جان گفت همچین قانونی نداره ....کلاً هیچ جای اروپا اینطور نیست .... امریکا من یه زمانی شنیده بودم این قانون هست ولی موضوع مال خیلی سال پیشه ...شاید اونجا هم اصلاً دیگه اقامت این مدلی نده
ممنونم بچه ها ..........ان شالا که این دفعه ویزا بدن به ما و بتونیم بیاییم و همان جا بمانیم.......
راستی.چه طوری می شه اقامت دائم المان گرفت؟ فقط با اجازه کار؟ اخه می خواهیم بعد از درس شوشو و خودم انجا بمانیم...چه راهی است برای گرفتن اقامت دائم؟
سحر جون..ان شالا که مامانت خوب می شن...منم دقیقا 4سال پیش شرایطم مثل شما بود و با وجودی که شوهرم المان بود ولی من فقط توانستم 3 ماه انجا باشم و برای زایمانم برگردم... چون بیمه قبول نمی کرد زایمان را و از طرفی هیچ مزایایی برای بچه متولد در خاک المان نداره به جز هزینه های زیاد................ ولی بازم اگر می بینی که به مامانت کمک می کنی حتما باهاشون بیا
مرسی فاطیما جان.مشکل مامانم که خیلی بد جوره جوری که نمیشه گفت خوش خیمه نه میشه گفت بدخیم.تا حالا پروفسور فیروزیان از المان دیدشون 2 بار که اون هم به پروفسور قاسمی جریان رو گفتند و واسه درمان میخوان ویزا در بیارن واسش.از بابت اطلاعات و وسواسی که مامانم با درمانشون خوب میشن یا تفاوتی جز هزینه بالا واسمون نداره خودم قابل اعتمادترم چون خیلی از جاهای دنیا رو واسه مریضیش گشتم و این اخرین امیدمه.نه اینکه واسه سیتیزنی یا مزایای دیگه خودم رو دربه در این کشور کنم.واسش خیلی ناراحتم و تمام تلاشم رو دارم میکنم تا خوب خوب شه
CafeMom Tickers