سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
خیلی مبارکه ساحل جان ... راستش ساحل جان برای اسم خیلی دقت کن... ماهایی که خارج از ایران هستیم باید حواسمون باشه اسم بچه هم تلفظش راحت و صحیح انجام بشه هم معنای بدی تو زبان اونها نداشته باشه که خدای نکرده بعدها مورد آزار قرار بگیره...
حقیقتش من شنیدم تو کانادا (نه آلمان) پو معنای بدی داره و اسامی از قبیل پویا و پونه و پوپک زیاد جالب نیست... اسمهای زیادی هست که میتونی روشون فکر کنی...
مبارک دخملت باشه. ای جانم، من عاشق دخملم. ملودی درست میگه، کتاب اسم بگیر بنظر من، اسمهایی که به فارسی شبیهن انتخاب کن. مثلا من آرین تو همین کتابهای اسم آلمانی پیدا کردم، یعنی زندگی طلایی.. فارسی هم که هست. اسمهای دخترونه قشنگی هست...
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد
از دکتر که برگشتیم همسر محترم کلیییییییییی رفته توی سایتها دنبال اسم بعد از کلی انتخاب اسم و صدا کردن بالاخره به نتیجه رسیده ...رونیا از همه قشنگتره هههههه هرچند منم خوشم اومد...
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
وای ساحل جون مبارکت باشه عزیزم،میگن اگه بچه اول دختر باشه خیلی خوش یمنه!منم یه دختر خواهر دارم که جونم میره واسش! من هر کی و دیدم صدتا ام انتخاب کرده آخرش که نینیش به دنیا اومده یه اسم دیگه گذاشته روش،میتونی شروع کنی به خریدن لباسای دخترونه خوشگل و عروسک!
دوستان اینترنت موقتی بخوام بگیرم شما چی رو پیشنهاد می کنید ؟ ما قراره سه ماه توی یه خونهء موقتی مبله زندگی کنیم که اینترنت نداره .... راهی به جز این یو اس بی ها هست ؟ و کلاً از چه شرکتی پیشنهاد می کنید ؟
ساحل جون مبارکه نینیت باشه اینشالا به سلامتی دورانت را بگذرونی /اسمشم قشنگه اینشالا که نامدار شه .
ماهرخ جون ماله O2 خیلی اینترنت خوبیه باید بری بپرسی از خودش تو ساتورن یا مدیا مارکت برات راهکار مختلف توضیج میدن . ولی به نسبت قیمتش از همشون بهتره الان خیلی از دوستام او دو دارن خیلی هم راضین .
من تجربه بد دیگران رو تو اینها بود که یادمه از جمله va Eplus arcor va 1 & 1 va telekome این ها رو داشتیم همشو دورش خط کشیدیم از بس بد بدن یا گرون میگرفتن یا چمیدونم الکی پول میکشیدن ..... آخر سر چسبیدم به O2 خیلی راضیم.
مرسی رکسانا جون ... ما موبایلهامونم O2 هست اتفاقاً .... ولی یه بار چند سال پیش که سفر اومده بودم آلمان اینترنتش رو گرفتم و محدودیت گیگا بایت داشت ... بعد که تموم میشد هجمت هیچ جوری راه نداشت شارژش کنی ... باید صبر می کردی تا سر ماه !
سلام دوستان مامانم واسه زایمانم به مدت ۲ ماه اومده پیشم ولی ویزا ۳ ماهه دارن. بیمه مسافرتی شون هم ۲ ماهه هست.میخایم تمدید کنیم بلیط شونو.اونوقت بیمه مسافرتی رو هم باید تمدید کنیم ؟؟؟ چطوری؟؟ اخه بلیط از آلمان خریدیم، بیمه رو از ایران . لطفا راهنماییم کنید.
ماهرخ جون برا لپ تاپت فرق میکنه فکر کنم باید باهاشون صحبت کنین بگین واسه 3 ماهه میخواهیشش. ببین چه پیشنهادی میدن ... تا الان اینقدر پیشنهادهای جدید اومده که نگو. ماله گوشی منم اینطوریه ولی فقط یه سری اول سرعتم زیاده بعدش کم میشه ولی قطع نمیشه . کم سرعت میشه .