2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490881 بازدید | 6289 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام

ساحل جون دیدم یک هفته ای بود کسی غیر خودمون نبود تو کلوپ حذفش کردم
مبارکه به سلامتی گوتینگن میری پس حسابی مشغولی آره ؟
خوشحال شدم اینجا دیدمت .....بازم بیا ..

رکسانا جون خوشبختم از آشناییت
ایده خوبی داری یه لیست درست کن که ببینیم بچه های تایپیک هر کدوم کجا هستن
هم همشهری ها هم رو پیدا میکنن

امیدوارم کسی بیاد اینجا و کمکی بتونه بکنه یا که تاپیک براش بزنم

میخواستم از شما دوستا ی گل که آلمان هستید بپرسم که کالسکه های Hauck رو میشناسید؟

من دانمارک هستم و اینجا این مارک متداول نیست جز یه فروشگاه اینترنتی . من درباره اون کالسکه های تا شوی 3 چرخش تردید دارم .

http://www.hauck.de/en/hauck/jogger-buggies/citi.html

http://www.hauck.de/en/hauck/jogger-buggies/viper.html

درباره کیفیتش چیزی میدونید ؟ مدل دوم که معروف به ویپر هست واسه نشستن راحت هست به نظرم زاویه تکیه گاهش یهنی پشتش خیلی شیب داره و بچه توش صاف نمی تونه نشینه . چون من یه مدلی مثل همین ولی روش مارک اسپریت داشت رو اینجا دیدم به نظرم خیلی ناراحت میومد.
اگه اصلاعاتی دارید لطفا بهم بگید که اینترنتی بخرمش یا نه؟
اریکا جان مارک Hauck رو زمانی شنیدم که میخواستم برای دخترم کالسکه بخرم و در مورد انواع کالسکه ها تحقیق میکردم...قیمتش نسبت به بقیه ارزونتر هست ولی فروشنده گفت چون قالبهای این مارک ریختگی هستند استحکام خوبی نداره... بهتره نگیری ....
yesterday you said tomorrow....just do it
salam erika
man ham dafe awal az hauck sefareshe kaleseke dade budam arzun bud,wali waghti umad aslan razi nabudam wa pas dadam tamiz kar nashode bud,wa kheili sakht mitunestam ghesmataye mokhtalefo beham wasl konam
man az e bay,kaleske kharidam wa kheili raziam ba gheimate monaseb
marke baby-Merc
ham zahere ghashangi dare ham kheili rahat bazo baste mishe wa kolan kheili rahate
خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادید . چون اینجا کالسکه واقعا گرونه ( یعنی چی ارزونه) گفتم شاید این که ارزونتره واسه اینه که آلمانیه.

من همیشه به دوست نزدیکم که آلمان هست میگم خیلی این ولایت شما ارزونیه.
راستی اون مارک رو هم نگاه کردم خیلی خوشگلن ولی من در واقع تاشو یا نمیدونم عصایی چی بهش میگیم اینجا بهشون میگن klapvogn احتمال داره این کلمه رو متوجه بشید چون دانمارکی و آلمانی خیلی کلمات مشترک داره .

واسه همین میخواستم که از اون 3 چرخ رو بخرم که خیلی راحت میچرخه و حرکت میکنه. یه بزرگ دارم ولی حمل و نقلش یه کم سخته و چرخش هم 360 درجه نمی چرخه یهنی بزرگا هیچکدومشون این گزینه رو ندارن.

متاسفانه یکی خریدم ولی ترمزش ایراد داشت و بردم پس دادم و دیگه از اون نداشتن و در کل کپنهاگ فقط یه جا اونم یه رنگ دخترونه بود ولی من واسه پسر میخوام.
خلاصه داستانی شده این خرید کالسکه. هنوز نهضت تحقیق درباره کالسکه ادامه داره.