2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490881 بازدید | 6289 پست
مرسی ملودی جان . از هفته دیگه میرم باز دنبالش . یه baby walz تو کپنهاگ باز شده من تا حالا نرفتم . امروز میخواستم برم که آقای همسر هم میخواست بیاد ولی اینقدر فس فس کرد تا دیر شد. در اولین فرصت اول برم اونجا یه سری بزنم ببینم تنوع جنسش چطوره . بعد دیگه تصمیم میگیرم. یه مشکل من اینه که صندوق ماشینم کوچیکه واسه همین کالسکه وقتی جمع میشه باید سایزش مناسب صندوق باشه.

این تاپیک شما خیلی خوبه ها . حداقل یکی میره و میاد. من هم همسایه شمام دیگه . میام اینجا سر میزنم. تاپیک ما که رفته خواب اصحاب کهف.
ممنون مریم بانو جون. من یه سوال از همه مامانای مهربون دارم لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه. چند ماه پیش همسرم برای یکی از فامیلاش دعوتنامه فرستاد اون نامرد هم اومد اینجا و متأسفانه موندگار شد یعنی ما رو فریب داد. اداره خارجی ها هم رفتیم ولی فایده ای نداشت. حالا میگن ما دیگه نمیتونیم دعوتنامه بدیم . قرار بود برای زایمانم مامانم بیاد پیشم چون اینجا کسی رو ندارم. حالا با این اوضاعی که پیش اومده نمیدونم چی بشه؟ به نظرتون راهی هست که مامانم بتونه بیاد؟ من خانه دار هستم و درآمدی ندارم که بتونم ساپورتشون کنم نمیدونم میتونم دعوتنامه بدم یا نه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام مونی خوبی
استخر همه جای کلن هست بستگی داره به جایی که زندگی می کنی مثلا نزدیک اهقندفلن استخر uerekanal هست یا استخر توی نوی مارکت هست یا اینکه سی برگ هست نزدیک کورویلر
ولی استخر که فقط مخصوص خانمها باشه نمی دانم کجا هست ولی شنیدم که استخرهایی هست برا خانمهای مسلمان ترک که فقط خانمها هستند می رند ولی نمی دانم کجا هست
نمی دانم برا چه دکتر می خوایی بری چه غدد ترشحی باشه ولی بهتر این هست که اول بری بیش دکتر خانواده که دکتر خودت هست به ان بگی ان خودش ازمایش لازم باشه می کنه و اگر لازم داشتی تو را می فرسته بیش دکتر مورد نظر بگی خودشان لیست دکتر ها را دارند من همیشه اینطور می کنم ولی تا حالا بیش غذد نرفتم
اره به جز کیوسک تو می توانی بری توی بانهوف ایستگاه قطار انجا 24 ساعت باز هست
حبوباتهایی که ما ایرانیها استفاده می کنیم بیشتر می شه از مغازه ترکها بیدا کنی و مغازه ایرانی بعضی هاش هم بیش سوبرهای المانی هست ولی ترکها و ایرانیها بیشتر دارند این چیزا را

در مورد مالیات هم اگر درامدتون انقدر زیاد هست که مالیات برداخت می کنید طبق قانون مالیاتهای مستقیم و غیر مستقیم می توانید ابزتسن کنید ان وقت هست که مالیاتهایی که دادید و گرفتید با هم جمع و تفریق می شوند اگر زیاد داده باشید بهتون برگرداننده می شود و اگر هم کم که ازتون می گیرند باز ...هر چیزی که مربوط به کار باشه اره می توانید اگه شرایطش باشه جانشین کنید و به عنوان خرج از کل درامد سالیانه کم می شه و بهش مالیات تعلق نمی گیره ........

اشتویر ارکلرونگ فرباند هست که این کار را می کنند در صورتی که فرد حقیقی باشید
در مرود سوال روزه وو نمی دانم تجربه ندارم فرهنگ عربی هست بهتر است از عربهای اینجا ببرسی ..

مریم بانو جون زایمانم 20 دسامبر

دینا جون ممنون از راهنماییت. یعنی اگه ما این پول رو واریز کنیم دیگه ازم نمی پرسن که چرا شوهرت دعوتنامه نمیده؟ البته اینجا که خیلی مهم نیست تو سفارت ایران خیلی اذیت میکنند. ولی اگه بشه چی مییییییییییییششششششهه
elham jan
faghat bayad fekr konam az alan eghdam koni,chon be ghole khodet sefarat kheili sakht migire
alan ham miduni bayad online az sefarat tu iran waght gereft ye do se mah jolotar,kholase tamame etelaateto zudtar jam awari kon ke ta un moghe dir nashe
manam mahe dige zayemaname :(
mowazebe khodet bash khanumi
elham joonam
man madaram injast wali khalamo dawat kardam ke khoshbakhtane behesh viza dadan wa miad
rasti man ye safhe az mutterpassam ro ham kopie kardam hamrahe dawatname dadam ke tarikhe zayeman tush bud(fekr konam hamun komake bozorgi bud(
manam dorane hamelegie rahati nadashtam,wa hanuzam halam bad mishe manzuram halate tahawoe wali khob faghat bayad tahamol kard
in yemahe akhar ham ke bad jur dare kesh miad lol
esm ham baraye dokhamale nazemun entekhab kardim
Jasmin
ham irunie ham almani
doa kon baram ke zayemane khubi dashte basham
ghorbunet ta bad
مریم بانو جون خدا رو شکر که مامانت پیشت هست.
منم شنیدم 2 ماه آخر خیلی دیر میگذره ولی تو که سختاشو تحمل کردی اینم تحمل کن چشم به هم بزنی یاسمین خانم ناز گوگولی تو بغلته
من میخوام از دکترم یه نامه بگیرم بهش بگم الکی بنویسه که من حاملگی و زایمان سختی خواهم داشت. شاید اونجوری دلشون به رحم بیاد ویزا بدن. البته شکر خدا من تا حالا حتی یک بار هم حالت تهوع نداشتم.
من آی دی مسنجرمو برات ایمیل میکنم اگه دوست داشتی ادم کن تا بیشتر باهم در ارتباط باشیم
مواظب خودت و نی نی گلت باش
بوس
سلام مونی جان
استخر اینجا ساعتی نیست وقتی وارد میشی ورودی را برداخت می کنی تا هر چند ساعت که دوست داشته باشی می توانی انجا بمانی معمولا از ساعت نه است تا هشت شب
این استخر که می گم توی اوسندورف هست بزنی توی نقشه گوگل بیدا می کنی
steuererklrung می توانی اگر که فرد حقیقی هستی به اشتویر فرباند بدی اگر هم فرد حقوقی هستی باید به اشتویر براتر بدی steuerberater مشاور مالیاتی میشه معنی ان که مثل مطب دکتر توی همه خیابنها میت وانی دفترشون را ببینی قیمتشون هم همه جا طبق درامد هست یعنی جایی نیست که ارزانتر یا گرانتر بگیرند نسبت به درامد حساب می کنند و بول می گیرند
تو چقدر وقت هست المان هستی حتما کلاس زبان می روی نی نی هم داری مونی جان ما هم تقریبا نزدیکای شما زندگی می کنیم

نفیسه جان من هم دارم برا کلاس رانندگی اقدام می کنم ولی من کتاب فراگه بورگن المانی را خریدم چون به زبان فارسی نیست فقط به زبان بشتوی افغان که شبیه فارسی ایرانی هست هستش