2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490881 بازدید | 6289 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام نووووووووووو چه اسم سختی داری کجای آلمان هستی؟آره خیلی سخته من 7 ساله اینجام در حدی هست که خودم همه کارام رو انجام میدم خوب ماها که تو بزرگسالی اینجا اومدیم هیچ وقت مثل خود اینا نمیشه که زبانمون
سلام بچه ها،

مونی جان از نبود آفتاب من هر دفعه ای هاپو میشم ( دور از جون بقیه) ولی دیگه چاره چیه.

مانی جان نه اینجاا اینجوری نیست، مگر اینکه 5 سال کار کرده باشیو مالیات داده باشی، و اون شرکتی که استخدامشی بنویسه که فقط تورو میخواد. و اینکه یه مدرک خاص داشته باشی که اینجا زیاد نباشه. ( تا اونجایی که من اطلاع دارم)

برای ازدواج هم پلیس این اجازه داره که بیاد چک کنه. ببینه مثلاً تو خونه 2 تا مسواک هست یا اینکه واقعاً اینا دارن باهم زندگی میکنن.. ولی اصولاً اینکارو نمیکنن، فقط اگر به کسی شک کنن. وگر نه من هم 5 ساله ازدواج کردم هیچ کس هیچ کاری نکرد.

درمورد زبان هم، آره زبانش سخته ولی مثل پازل میمونه، کیف داره یاد گیریش... من زبانم بد نیست، درسم بزبان المانیه، کارم هم که همش با نوشته و مقاله سره کار دارم و مشکلی ندارم. زود یاد میگیرین، ولی باید اعتماد بنفس داشته باشین و صحبت کنین، حتی اگر اشتباه دارین میگین ولی بازم حرف بزنین. روزنامه بخونین، خیلی کمک میکنه به زبان یاد گرفتن.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سحر، تو همون سمانه خودمونی؟؟؟ :)) هی داشتم فکر میکردم بچه های قدیمی دیگه نمیان.

چه خبر از مریم و غزاله؟
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام سحر جون اسم من نورا هست گلم من هامبورگ زندگی‌ می‌کنم حدود دو ساله اومدم اینجا الان هم دارم کلاس میرم عزیزم ولی‌ چون کسی‌ رو ندارم باهاش آلمانی‌ صحبت کنم هنوز اونقدرها راه نیفتادم