2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490881 بازدید | 6289 پست
پریسا جون خدا رو شکر که آروم میشی کلا وقتی آدم با یکی مشکلش یکی باشه خیلی خوبه تبادل نظر دکترا رو حرفشون رو بی خیال شو بایدی وجود نداره برای بچه به زور که نمیشه به حرف آورد باید مغزش به اون مرحله برسه دختر من رو که اینجا از سر تا پا آزمایش کردن گفتن هیچ مشکل جسمی و مغزی نداره که باعث شده باشه فقط به خاطر زود به دنیا اومدنه حالا توکل به خدا ما هم صبر میکنیم ببینیم زمانش کی میرسه
راست میگی سحر جون دیروز جایی مهمون بودم یکی از خانمها چند نفرو معرفی کرد که نه ماهه به دنیا اومده بودن و بین چهار تا شش سالگی شروع به حرف زدن کردن و حالا هم همگی بزرگ شدن و خداروشکر مشکلی ندارن

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان. من میخواستم بدونم الان وضعیت پناهندگی آلمان چه طوریه؟
ممکنه برای کیس کمکم کنین؟؟؟؟؟؟ میخوام بدونم چه کیسهایی زودتر قبول میشن؟ لطفا کمکم کنید
چشمها را باید شست ، جور دیگر باید دید...
یاسمین جون تا اونجایی که من میدونم خیلی خرابه و الان خیلی خیلی سخت میگیرن یکی از دوستای ما 5 ماه پیش اومدن به این زودی براشون دادگاه گذاشتن رد هم شدن الان به این راحتیا نیست دست کم یه ده سالی سر کار میذارن
خانومای ساکن آلمان من دنبال یک دختر خوب و نجیب و تحصیل کرده و اهل زندگی و ازدواج برای برادرم میگردم برادرم مهندسه و 28 سالشه و اروپا زندگی می کنه .اگه کیس مناسی سراغ داشتید برام ایمیل بزنید ممنون می شم. donya786@yahoo.fr
سحر جان میخواستم بدونم قانون 10 سال زندگی تو یه کشور =با اقامت اون کشور هنوز پابرجا هست یا نه ؟ من برادرم آلمان زندگی میکنه هنوز بعد9 سال زندگی پاس نداره و نمیتونه بیاد ایران میخواستم بدونم از این قانون میتونه استفاده کنه یا نه ؟ هر دفعه تو دادگاه رد شده . دلم خیلی براش میسوزه طفلک دادش از تنهایی دراومده 9 ساله که ندیدیمش
مانی جان اینجا هیچ چیز رسمی وجود نداره که بگن اینقدر زندگی کنی بهت میدیم کاملا شانسیه یه دفعه به یکی یه ساله میدن مال یکی ده سال طول میکشه برادر شما چون مجرده احتمالا سختتر شده و طول کشیده چون تقریبا 4 سال پیش یه قانونی اومد به همه متاهلهایی که بچه مدرسه ای داشتن اقامت دادن ولی برای مجردا خیلی سخت میگیرن امیدوارم که زودتر کار برادرت جور بشه چرا برادرت با یکی که اقامت داره ازدواج نمیکنه؟خیلیا اینجا این کارو میکنن

مونی جون اونی که شما گفتی برای کسی هست که از اول قانونی اومده باشه و اقامت داشته باشه برای پناهنده ها همچین قانونی نیست
مونی جون معلومه اوایل که آدم میاد همینطوره من هم اینطوری بودم ولی به مرور عادت میکنی راست میگی هوا خیلی مسخرس اینجا ولی من دیگه عادت کردم زیاد برام مهم نیست که خورشید هست یا نه من که تو این 7 سال نخوردم هیچ چی حالا میخوای با دکترت مشورت کن ببین چی میگه
سحر جان ازدواج هم دیگه به این راحتی نیست . گویا چند سال باید با هم زندگی کنن در ضمن پلیس هم هر وقت خواست به شما سر میزنه که ببینه با هم زندگی میکنید یا خیر .تا این اواخر نمیخواست از طریق ازدواج پاس بگیره ولی الان دیگه به اینکارم راضی شذه ولی هنوز کیس مناسبی پیدا نکرده که بتونه ازدواج کنه
مانی جان به هر حال اگر ازدواج کنه اقامت میگیره تو پاس ایرانیش میتونه بره ایران و برگرده خیلی راحتتر میشه سه سال هم باید با هم زندگی کنن این پلیس اومدن و دیدن هم حرفه پسر خاله شوهرم این کارو کرد اصلا همچین چیزایی نبود البته هنوزم داره با خانومش زندگی میکنه امیدوارم یه مورد مناسب پیدا بشه به نظرم بهترین گزینه همینه