2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490881 بازدید | 6289 پست
سلام دوستان عزیز من دو هفته هست اسباب کشی کردم به دارمستادت ،اطلاعات میخوام در مورد فروشگاههای لباس، آشپزخونه ،رستوران ایرانی و خارجی ،با قیمتهای مناسب . لطفآ تجربیات و اطلااتتونو در اختیارم بذارید. میشه بگید در طول هفته کاری، چه روزی مغازهها تا دیر وقت بازه؟
طلا جان اینجا قانونه که مغازه ها دیگه تا 8 شب باید ببندن، چون اونام به استراحت احتیاج دارن... فقط گاهی میگن مثلاً Mitternacht Shopping یا یه همچین چیزهای که کلاً تو سال 1 یا 2 بار اتفاق میاوفته و مغازها تا 12 شب بازن... دیگه اینکه اطلاعات دیگه ای نمیتونم بهت بدم متاسفانه، چون من دارمشتات زندگی نمیکنم.

اهان Penny و Kaufland بعضی جاها تا ست 10 شب بازن... اگر شب اینا به چیزی احتیاج پیدا کردی مثلاً شیر یا باطری از این جور چیزا ( سبزی نه ها) آب و نوشیدنی و تنقلات و از این خرت ای پرت ها، میتونی بری پمپ بنزین، اونا 24 ساعته بازن.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستش نیویورکر و پیمکی و اینا هم هستن.. ولی آخه اینا از هند و بنگلادش و اینا میآرن، همون H&M و C&A هم همینطور، و اونجا ها این لباس ها با کار بچه ها آماده میشن.. من از اینا اصلاً خرید نمیکنم.. البته تو H&M o C&A اجناسی که تو خود آلمان یا یک کشوری که حقوق کودک رعایت میشه هم has، باید مارکشو ببینی، اگر این چیز ها برات مهمه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام پوپک جان

آلمان بنسبت حقوق ماهیانه سال پیشت باید شهریه بدی.... نمیدونم چند درصد میشه ولی خیلی نیست. البتّه کودکستانهای خصوصی یا دو زبانه گرونترن به نسبت... پسر من مهد کودک میره اینجا، دو زبانه نیست، ولی از 3 سال به بالا کلاس زبان انگلیسی دارن. کلاس رقص و کلاس موسیقی و کلاس تائتر هم دارن... جدای از اینها زنگ ورزش دارن که روی دیوارهای مهدشون مثل صخره نوردی درست کردن بچه ها میتونن ازش برن بالا، یا اتاق توپ دارن و یا اتاق خلاقیت تصویری، ما چون تا پارسال دانشجو بودیم البته من هنوزم دانشجو هستم، هیچی پول نمیدیم، برامون مجانیه...
کلاس موسیقی و تئاتر و رقص و زبان، چون کلاس های ویژست پولیه، که چون 3 سال به بالاست دقیق نمیدونم، ولی حدوده 10 یورو هست ماهی...دیگه اینکه، اینجا بچه های 3 سال به پایین در سرتی میتونن برن مهد کودک که هم مادر هم پدر کار کنن یا درس بخونن.
راستش نمیدونم چه امکاناتی مد نظرته.. اینجاا مثلاً مهدکودک موسیقی کست که بچه ها فقط در روز موسیقی کار میکنن و همه اسباب بازیهای مهد هم وسایل موسیقی هستن... یا مثلاً مهد کودک جنگل هست، که بچه ها هر روز بلا استثنا در هر هوایی میرن تو جنگل و مثلاً در مورد برگ درختا چیز یاد میگیرن و تحقیق میکنن یا کلاً برای Naturwiessenschaft ( فکر کنم ترجمش میشه علوم طبیعی) وقت میزارن برای بچه ها.
سلام
کسی درمورد رشته مدیریت بازرگانی یا مددکاری اجتمایی دانشگاه های فرانکفورت یا دارمستاد به زبان انگلیسی خبر داره؟من سایت ها شونو چک کردم ولی یا بزبان آلمانی یا انگلیسیش مال ساله بعد، کسی از سیستم دانشگاه مذهبی پروتستان،... خبر داره لطفآ راهنمای کنید .
طلا جان اینجا ترم تازه شروع شده و اکثر رشته ها از همین ترم یعنی ترم زمستون شروع میشن... یعنی اینکه بید صبر کنی. تا ماه جون هم بید مدرکتو دانشگاه بفرستی ( برای بعضی دانشگاه ها باید تا آپریل بفرستی)... من از دانشگاه های مذهبی اطلاعی ندارم.
سلام بچه ها من الان ده روزه که استراحت مطلق هستم...شنیدم که اگه دکتر برام بنویسه بیمه یه نفر رو میفرسته روزی 3 ساعت که کارای خونه رو برام انجام بده....درسته؟

اگه بشه خیلی عالیه چون اینجا تنهام و کسی رو ندارم شوهرم هم از صبح تا عصر نیست....
yesterday you said tomorrow....just do it