2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489052 بازدید | 6289 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مریم از دارمستادت هستم ? سوال در مورد سفارت آلمان در تهران دارم اینکه تو سایت سفارت خوندم نیازی به ترجمه مدارک نیست، همون مدارک فارسی رو باید ببریم وزارت امور خارجه واسه تاید؟ اگه کسی اطلاعتی در این مورد داره لطفآ راهنمایم کنه. ممنون
بهاره جون سلام.. من 100 سال بود اصلاً تو این سایت نیمده بودم. ببخشید که دیر جواب میدم عزیزم.

با لیسانس آزاد میتونی اینجاا از اول لیسانس شروع کنی، متاسفانه نمیشه فوق بخونی :(... ولی با لیسانس آزاد 100% پذیرش میدن...زبان حتماً باید بلد باشی، یا آلمانی 700 ساعت حداقل یا اینکه آیلس انگلیسی داشته باشه که باید ببینی تو دانشگاهی که انتخاب میکنی با زبان انگلیسی هم واحد میدن یا نه.

TU چی میخوای بخوبی؟ چه سؤالی داشتی عزیزم بگو،من اگر ندونم میتونم برات زنگ بزنم بپرسم... هر سؤالی داشتی بپرس عزیزم، من هرکمکی از دستم بر بیاد انجام میدم .
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
طلا جان سلام، چه مدرکی؟ من میدونم که برای دانشگاه باید ترجمه آلمانی باشه یا انگلیسی. که البته باز هم آلمانی بهتره. ولی نمیدونم چه مدرکی مد نظرته؟

من میدونم مدارکو باید بدیم دارالترجمه رسمی، خودشون میبرن وزارت کشور و امور خارجه مهر میکنن تو نباید کری کنی، فقط وقتی مدارکو برای ترجمه میدی دستشون باید بگی، مهر وزارت کشور و امور خارجه هم روش بخوره.. باد از روی همه اینا کپی میگیری، میری سفارت با اصلش، برات مهر کپی برابر اصل میکنن.. اون دکتر بالایی سفارت هم باید بری، همونجا که پاس هارو تحویل میدن.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا جان سلام
منظورم اینکه خودم ساکن الما نم ولی میخوام واسه مامانم دعوتنامه بفرستم، تو سایت نوشته نیازی به ترجمه مدارک نیست، مدارک به فارسی بدون هیچ مهرو تاییدیه ببرن سفارت؟
آیا چکی برای ضمانت نیاز هست اگه هست به چه مبلغی ؟
لطفآ راهنمایم کنید در مورد ویزای شنگن .
آهان، طلا جان.. باید تو مادرکتو ببری اداره خارجیها.. هم فیش حقوقی خودت و همسرت، قرداد خونتون، پاس خودت و همسرت، اونجا هم formular پر میکنی و اونا برات دعوت نامه میزنن، باید همون اصلشو پست کنی ایران.... ایران هم مامانت اینا میتونن مدارکو فارسی ببرن، ولی اصل و کپی...

بعد اینکه اگر حقوقت از یه حدودی بلاتر باشه میتونین، مادرتو ساپورت مالی کنین، همونجا تو دعوتنامه براتون ضربدر میزنن، ولی اگر حقوقتون کافی نباشه میتونی دعوتنامه بدی، ولی ساپورت مالی نیستش دیگه، و باید خانوادت نفری برای هر روز اقامت تو آلمان 70 یورو تو پاسشون بزارن، اینو باید از سفارت آلمان تو ایران بپرسین که چه جوریه، چون که به خاطر این تحریم ها که ایران شد، بانک ملی دیگه کار نمیکنه اینجا، و من نمیدونم چه جوریه، خودشون بهتون میگن.