2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489052 بازدید | 6289 پست
سلام بچه ها من الان هفته دهم بارداری هستم ... دیگه دارم میمیرم از حالت تهوع.... یه مدت هم بیمارستان بستری شدم ..دیروز Hebamme بهم گفت یا طب سوزنی کنیم یا از این داروی هموپاتی مصرف کن تا تهوعت کمتر بشه ولی من همش میترسم برای بچه ضرر داشته باشه.... قرص Vomex A خوردم بی تاثیر بود قرص Nausema خوردم بی تاثیر بود... دیگه واقعا نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم ... کمککککککککک
yesterday you said tomorrow....just do it
سلام پارمیدا جان
خیلی ممنون برای راهنمایی های خوبت.........
میخواستم بدونم اونجا مدارک تحصیلی دانشگاه تهران و هنر اینجا رو قبول دارند یا اینکه ما باید دوباره برای کارشناسی یا ارشد شرکت کنیم؟
یه سوال دیگه: اونجا وضیعیت مسکن(منظورم قیمت هاست) چطوره؟ من شنیدم برای اجاره حتما باید ضامن داشته باشیم درسته؟
آرامشم را این روزها مدیون انتظاراتی هستم که دیگر از کسی ندارمممم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مده آ جان،
خواهش میکنم من کاری نکردم.... ببین ایجنا کلاً مدرک دانشگاه های ایران قبول ندارن، مگر اینکه فوق لیسانس یا بالاتر باشی.. متاسفانه لیسانس قبول ندارن.. ولی هنر فرق میکنه یک مقدار چون امتحان ورودی داره، باید با دانشگاه ها مکاتبه کنی، خودشون برات بروشورو اینا میفرستن... اون آدرس کلاس زبان هم دادم بهت تو تهران، که خودشون مشاوره تحصیلی میدن، اونجا هم بروشورهای دانشگاها رو دارن هم بزبان آلمانی و هم انگلیسی... اینجا خابگاهای دانشجویی ارزون هستن، ماهی 100 یورو به بالا، که میتونی خونه 1 خوابه ازشون بگیری، من پارسال پتسدام بودم خونه دانشجویی گرفته بودم ازشون ماهی 260 یورو میدادم.... خوابگاه بخوای ضامن نمیخواد.... برای اجاره خونه معمولی باید رسید حقوق ماهیانه رو نشون بدین به صاحب خونه یا اینکه یه ضامن داشته باشین که صاحب خونه بدونه شماا پولشو میدین... قیمت ها جا تا جا فرق میکنه، مثلاً مونیخ گرونترین شهره آلمانه که برای یه خونه خیلی کوچیک باید 800 یورو بدی... شرق آلمان کلاً ارزونتره برای زندگی. برلین خیلی خیلی شهر خوب و ارزونیه... اینجاا استان تا استان هم هزینه دانشگاه فرق میکنه مثلاً تو استان براندن بورگ (Brandenburg) و برلین دانشگاها مجانی هستن ولی مانهایم دوستم ترمی 500 یورو میده.

اینجا اول ترم باید پول بیمه و کارت قطار 214 یورو بدی بعد تو کل ترم تو استانی که تحصیل میکنی میتونی تو همه شهر ها مجانی رفت و آمد کنی و مسافرت بری...

من اگر اجازه داشته باشم بهت یه پیشنهاد میکنم ، اگر خواستی در خواست بنویسی، برای دانشگاه فیلم پتسدام هم بده، اونجا بهترین دانشگاه فیلم و تاتر آلمان هست و خیلی سطح بالاست.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام ملودی جون
آره میدونم خیلی بده تهوع من نداشتم ولی کسایی که داشتن رو دیدم میدونم چقدر بده ببین اگر گفته هموپاتی خوب میکنه نترس هموپاتی اصلا ضرر نداره چون همش گیاهی هست بعدشم اینجا همیشه خیلی احتیاط میکنن کلا پس اگر بهت گفته میتونی نترس مطمین باش که بی ضرره
مری جون

من خیلی دلم میخواست اینکارو کنم، ولی نمیدن. چون تو قوانین ایران زن به عنوان کیسه سیبزمینی هم نیست! بچه فقط اقامت پدر میگیره. فقط اسم آرین تو شناسنامه من نوشتن..ما که رفتیم ایران باید برای آرین و همسر من تقاضای ویزا میکردیم.
البتّه الان خوشحالم که پاس ایرانی برای آرین نگرفتم، چون ماشاله خیلی کشور امنی داریم! فکر کردم اگر آرین یک زمانی رفت ایران بزار تحت حمایت دولت آلمان باشه.. یک دلیل دیگه هم اینکه اگر پاس ایرانی داشت برای ایران هم باید میرفت سربازی و از یک سنی نمیشد بره ایران دیگه... بخاطر این خیلی خوشحالم که پاس ایرانی نگرفت، مهم اینه که خودش بدونه یک قسمت از وجودش به ایران تعلق داره، چیزی که رو برگه نوشته به اون با ارزشی نیست.

عزیزم هر سؤالی داری من در خدمتت هستم، دوست داری ای-میل بزن، دوست داری اینجا بنویس، من خوشحال میشم اگر بتونم کمکت کنم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام ملودی جون، من طب سوزنی کردم، البته نه برای تهوع، برای سریع بودن زایمان، برای بچه اصلاً خطر نداره.. همیوپاتی هم هیچ اشکالی نداره، اینجاا خودشون کارهای ریسک دار و اجازه ندارن انجام بدن، خیالت راحت باشه... امیدوارم زود خوب شی.
پارمیدا و سحر عزیزم مرسی از راهنماییتون.... دیروز که حالم به هم خورد یه حالت عجیبی بهم دست داد انگار مسیر گلو تا معده منو با اسید سوزوندن چنان سوزش بدی داشتم که قلبم داشت از دهنم میومد بیرون...خیلی حس بدی بود... حالا تهوعم کم بود اینم بهش اضافه شد...فعلا داروی همیوپاتی رو دارم مصرف میکنم ببینم چی میشه... دیروز کلی گریه کردم... به خدا دیگه طاقت ندارم... دلم میخواد بمیرم
yesterday you said tomorrow....just do it
Salam parmida jan,merci az jawabet,mn ham mikhastam laaghal esme dokhtaram be onwane hamrah to passam bashe ke nemishe,be ghole khodet be andaze sibzamini ham arzesh nadarim
soal digam dar morede eghamate,bad az chand sal eghamat daem midan be ma,man ham hamsaram almanie wa nazdike 2 sale ke ezdewaj kardam,mikhastam bebinam ma ham bayad 8 sal sabr konim wa bad pass almani wa eghamat daem begirim,merci az jawabet wa buss
پارمیدا جان سلام
راهنمایی هات خیلی مفید بود...ممنون......
پس با این اوصاف اگه ارشد اینجا رو داشته باشیم ممکنه بتونیم اونجا هم از ارشد شروع کنیم؟
یه سوال دیگه اینکه در مورد رشته آهنگسازی شما خودت کدوم دانشگاه رو معرفی می کنی؟
آرامشم را این روزها مدیون انتظاراتی هستم که دیگر از کسی ندارمممم...
ملودی جون خیلی ناراحت شدم پستتو خوندم وای این حرفا رو نزن ایشالا داروها اثر کنه زود خوب بشی میدونم خیلی وحشتناکه تهوع ولی دیگه چاره ای نیست ایشالا نی نی خوشگلت میاد همه رو فراموش میکنی
آره ملودی جون همه ما همینطوریم اینجا همه تنهاییم و تازه من که خیر سرم خواهرشوهرم اینجا بود و خیلی هم ادعای محبتش میشه باور کن فقط بلد بودن هر هفته بریزن خونه ما دریغ از یه ذره دلسوزی و محبت بازم خدا رو شکر کن از این جور آشناها دور و برت نیست ایشالا خدا بهت کمک کنه زودتر حالت خوب بشه
سلام بچه ها،
ببخشید دیر اومدم امروز تو سایت

ماری جان،
اقامت دائم بعد از 3 سال میتونی تقاضا کنی، و باد از اون پاس آلمانی.... اقامت دائم در صورتی میدن که از دولت پول نگیری. حتی به هقوق دانشجویی هم گیر میدن.... ولی 8 سال نیست، نه.. بعد از 3 سال وقتی که اقامتت تمام شد، میری اداره خارجیها، تقاضای اقامت دائم میکنی.. کاری نداره.

مده آ جان،
فوق لیسانس بعضی رشته هارو قبول دارن، مثلاً معماری، دوستای من ایران فوق داشتن اینجاا دارن دکترا میخونن.... برای موسیقی راستش اطلاعات ندارم، ولی دختر خالم داره تو رشته میوزیکل داره درس میخونه ( تلفیق تاتر و موسیقی و رقص هست)، از اون میپرسم برات حتماً... فکر میکنم یه دانشگاه تو اسن (essen) هست که خیلی در زمینه موسیقی خوبه. میپرسم حتماً و برات مینویسم.