2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست
سلام سمانه جون ...مرسی عزیزم از راهنماییت... من یه دکتر زنان پیدا کردم یه خانمی بهم معرفی کرد رفتم آزمایش ادرار دادم و حامله بودم الان هم هفته 7 حاملگی هستم... آخر هفته هشتم بهم وقت داده...خیلی از دکتر رفتن میترسم
yesterday you said tomorrow....just do it
خواهش میکنم می می نی جان.

ملودی جون تبریک میگم، امیدوارم بارداری راحت و خوبی داشته باشی. چرا میترسی؟
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ملودی جان تبریک میگم بهت امیدوارم بارداری خوب و راحتی داشته باشی
چرا میترسی؟سعی کن به ترست غلبه کنی البته کلا معاینه کار دلپذیری نیست ولی خوب دیگه چاره ای نیست خصوصا الان که بارداری همش باید تحت کنترل باشی
سمانه جون تولدت مبارک عزیزم، بوس بوس بوووووووس.

ملودی جون، اصلاً استرس نداشته باش، خیلی خوبه، اینقدر کیف داره وقتی تو سنو نینیتو میبینی و ..... خیلی خوبه... معاینه داخلی هم زیاد نمیکنن، البته ماه های اول سنو واژینال میکنن، که اصلاً نمیفهمی، نترس.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
قربونت برم سمانه جون. راستی شما کدوم شهر بودی؟؟ نزدیک برلین نیستی نه؟ اومدی اینطرفا بگو همو ببینیم (اگر دوست داشتی) من خوشحال میشم...باغ وحش برلین هم بسیاااار دیدنیه، امروز هم که هوا مثل بهشت بود، ما رفتیم اونجا و جات خیلی خالی بود. خوش گذشت.. قسمت آکواریومش که دیگه عالی بود، امروز برای اولین بار کنار یه کوسه ایستادم و واقعاً وحشتناک بود!!! دندوناااش!! ووووی!
سلام پارمیدا جون
ما شهر siegen هستیم نزدیک کلنه متاسفانه خیلی دوریم از هم من هم خیلی دوست دارم از نزدیک ببینمت ایشالا یه بار که اومدیم اونطرف یا شما اومدین اینطرف
چقدر خوب فکر کنم سمت شما هوا خوب بوده اینور هوا خراب بود امروز من خیلی باغ وحش دوست دارم چقدر جالب خوشم اومد تعریف کردی امیدوارم بتونم یه بار ببینم اونجا رو حتما به آرین خیلی خوش گذشت
سلام سمانه جون خوبی؟ آره به ارین که خیلی خیلی خوش گذشت. راستی پرسیدم از دکتر چرا آرین دوبار واکسن مننژیت زده، گفت چون اولین بار بیبی بوده، برای همین باید تکرار میشده.
سلام پارمیدا جان

میدونی منظور دکتر از بیبی چه سنیه؟ چون واکسن مننژیت محمدعلی آخرین واکسنش بود نکنه باز هم بیبی حساب میشه ونیاز به تجدید داره؟
راستی دیدن باغ وحش برلین چقدر وقت لازم داره تا یه بچه دو ساله حوصله اش سر نره؟
سلام عزیزم،

زیر 1 سال میگن بیبی.

راستش باغ وحش برلین خیلی بزرگه، بنظر من 1 روز هم کمشه.... مخصوصاً اگر بخوای با اکواریوم ببینی که من پیشنهاد میدم برو حتماً قسمت ماهیهاشو ببین.... آرین چون خیلی خیلی حیوونها رو دوست داره، حوصلش اصلاً تو باغ وحش سر نمیره، کلی بهش خوش گذشت اون روز.... رستورانهاشم که wickelzimmer دارن و هم برای شیر دهی هم تعویض پوشک راحتی... فقط کالسکه حتماً با خودت ببر....... ووووی خیلی خوشگله، من دلم میخواد دوباره برم... اهان streichelzoo هم داره که بچه ها میتونن برن تو قفس با ببعی ها بازی کنن و بهشون غذا بدن... ( آرین اصلاً ازک اون قسمت نمیخاست بیاد بیرون!)... یه چیز دیگه اینکه کارت دانشجوییتونو ببرین حتماً نصف قیمته تقریباً.... زیر 2 سال هم بلیط نمیخواد
سلام پارمیدا جان
ممنون از این همه اطلاعات خوبت. اینجا با کارت دانشجویی 8 یورو رو می کنن 6 یورو! ولی ما هنوز تو درسدن نتونستیم باغ وحش بریم یه روز هم که شال و کلاه کردیم ورفتیم روز عید پاک بود و صف بلیط طولانی و آقای همسر هم که کلا به صف حساسیت دارن گفتند که دم قفسها شلوغه پسری هیچی نمی بینه بریم یه روز وسط هفته بیایم. وسط هفته هم که فعلا یا فرصت نبوده یا هوا مساعد نبوده! فکر کردم وقتی میایم برلین دست کم با یه تیر دو نشون بزنیم.
..اینجا بلیتش 19 یورو البتّه کمبی که با آواریوم باهمه، برای دانشجوها میشه 14 یورو...بیلیت تکش هم 14 یورو که برای دانشجوها میشه 9 یورو
سلام
ببخشید که مزاحمتون میشم.امیدوارم همگی خوب باشین.
میخواستم بدونم که اونجا برای بچه ها واکسن آبله مرغون میزنن یا نه؟؟
توی ایران جزو واکسنهای روتین که میزنن نیست و بعضی از دکترا دارن ومیزنن و البته چون پول خوبیم میگیرن من نمی تونم به حرفشون اعتماد کنم که بزنم بهتره یا نزنم؟؟
برای همین گفتم ببینم خارج از ایران چطوریه و مزاحم شما شدم

ممنون از جوابتون.