2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489046 بازدید | 6289 پست

دوستان كسي خودش يا اطرافيانش توي رشته نانو توي يكي از دانشگاه هاي آلمان مشغول هست؟

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان . من همسرم ویزای جاب سیکر گرفتن. سه ماهه رفتن و هنوز پیگیر کار...مدارک زیاد و پروسه ی اداری بدی دارن... سخت نیرو میگیرن. و دیر هم جواب میدن .به نظرتون همسرم اگه کار پیدا نکردن و نخوان برگردن اعلام پناهندگی کنن با وکیل قبول میکنن!؟ 

من واقعا به پناهندگی راضی میستم ولی ایران هم نمیخوایم زندگی کنیم.واقعا زندگی ایران سخت شده...هرچی میدویی اخرش باید خرج سلامتیمون بکنیم....

اقوام هم اونجا داریم .. و برای رفتن من مشکل میشه. شینگن باید برم اگه تازه بهم بدن ...

واقعا موندم چیکار کنم. خواهشا راهنمایی کنید کسانی که با ویزای جاب سیکر رفتن ...و نتونستن پناهمده شدن یا برگشتن ...

سلام دوستان. خوبید؟

من قبلا این تاپیک رو دیده بودم اما نتونستم عضو سایت بشم. بعد مدتها دوباره اومدم و اینبار درخواست عضویت راحت پذیرفته شد. خوشحالم که می تونم اینجا با شما هم صحبت باشم     

سلام دوستان . من همسرم ویزای جاب سیکر گرفتن. سه ماهه رفتن و هنوز پیگیر کار...مدارک زیاد و پروسه ی اد ...

یعنی هیچکس نیست یه راهنمایی بکنه 😔😔

با ویزای جاب سیکر شده کسی پناهندگیشو با کیس خوب قبول کنن!؟ 

چون با ویزای جاب سیکر رفته امکان نداره پناهندگیش قبول بشه باید حتما برگرده

از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها...... نیرنگها پریشانم دلم پرواز میخواهد

مگر اینکه یه شناسنامه جعلی افغانی واسه خودش درست کنه که افغانیه و از اونجا اومده

از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها...... نیرنگها پریشانم دلم پرواز میخواهد

سلام مریم جان خوبین؟ چطور میگن المانی ها خیلی رک هستن و هر چی باشه سریع بهت میگن کدوم شهری شما؟ 

چون با ویزای جاب سیکر رفته امکان نداره پناهندگیش قبول بشه باید حتما برگرده

سلام ممنونم. شناسنامه جعلی که امکانش نبست.همسرم مدارکش ثبت شده در سیستم المان. من همسرم مشکل مدارک زب و تحصیلی پیدا کردن برای همین مجوز کار ندادن‌ و من از ایران پیگیر شدم‌میفرستم . نمیدونم بااین اوصاف که اقامتشون وقت کمی داره و درگیر این مدرک بوده میتونه تمدید ویزا کنه؟ شما شرایط تمدید ویزارو میدونید؟ همسرم به هیچ عنوان برنمیگردن ایران. اونم بااین اوضاع داغون کشور...

اگر اطلاعی از این مسائل دارین راهنماییم کنید.واقعا استرس وشرایط سختی داریم.کار هم پیدا کرده بودن ولی ایکاها قبول نکردن ...وهنوز دنبال کار میگردن😔

سلام دوستان

شما تجربه ای از اگنتور فور اربیت دارید؟ من تو کلاس زبان شنیدم که اگر بری اونجا و ملده کنی از همون روز اسمت ثبت می شه و هر روز کلی آگهی بی ربط و با ربط برات پست می شه که اغلب هم کارهای خیلی سخت و خدماتی می فرستن و اصلا کاری ندارن که کسی مدرک دانشگاهی داره و مجبوری که درخواست بفرستی براشون. من می خواستم برای مشاوره برم اما وقتی اینا رو شنیدم نگران شدم دودلم که برم یا نرم. شما می دونید روندشون چجوریه؟ اصلا کمکی می کنن؟ من دوست دارم اگه بشه دوره های ویتر بیلدونگ برم اما نمی دونم چی بهتر هست و کدوم موسسه و ... اغلب موسسه ها هم مشاوره دارن نمی دونم برم مشاوره اون موسسه ها یا مستقیم برم اگنتور فور اربیت. نگرانیم فقط اینه که اگه تو اگنتور ملده بشم و ناچار بشم جایی که اونها می خوان درخواست بدم و برام مشکل ایجاد بشه اگه بعدش نرم   

اگه هر تجربه ای تو این زمینه دارید یا موسسه های دیگه برای مشاوره لطفا بگید خیلی بهم کمک می کنه. ممنونم ازتون   

سلام دوستان شما تجربه ای از اگنتور فور اربیت دارید؟ من تو کلاس زبان شنیدم که اگر بری اونجا و ملده ک ...

اون در صورتيه كه شما از دولت كمك بگيريد، بله در اونصورت ببخشيد سرويس ميكنن اونقدر فشار ميارن، ولي اگه صرفاً براي مشاوره بريد نه، كاري ندارن

و باز هم بله، ممكنه هر كاري رو بفرستن براتون كه بسيار احمقانه است، من از مرخصي زايمان كه بيرون اومدم و دنبال كار ميگشتم يه جلسه كنفرانس گذاشتن كه اجباري بود، سخنا ن ميگفت يه ليست درست كنيد از كارهايي كه بوديد و خوب انجام مي ديد (حتي كاراي خونه)

اونقدر احمقن كه انتظار دارن به عنوان مثال من كه آرشتيكت هستم برم ك و ن بچه بشورم و بيكار نباشم كه فقط اينها دستمزد بيكاري ندن بهم! ببخشيد خب غلط ميكنيد وقتي كار ميكنم اون همه ماليات ميگيريد! 

منكه بدون كمك شون كار پيدا كردم، شما برو فقط مشاوره بگير، مشاوره هاشون خوبه

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
سلام عزیزم.. اومدم     خوبی؟  آفتاب شده یاد توام همش

سلاااام عزيزم

چه خوب، منم واقعيتش سرد هم كه ميشه يادت ميفتم و ميگم از پارميدا ياد بگير! 

اون در صورتيه كه شما از دولت كمك بگيريد، بله در اونصورت ببخشيد سرويس ميكنن اونقدر فشار ميارن، ولي اگ ...

ممنون از پاسختون. نه من کمکی دریافت نمی کنم ازشون. خودم درخواست کار چند جا دادم اما در زمینه تحصیلیه من موقعیت کاری زیادی نیست اینجا و چند مورد هم که درخواست کار دادم جوابی نگرفتم برای همین تصمیم گرفتم دوره های ویتر بیلدونگ بگذرونم. اما برای من که کمکی از اداره کار دریافت نمی کنم  ثبت نام در اون موسسه ها واقعا گرون هستن. از طرفی هم کلاسیه من در کلاس زبان رفت اگنتور و به محض ورود برای گرفتن وقت مشاوره اسمش با یک شماره ثبت شد اونجا و بهش گفته بودن از امروز تا شش ماه وقت داری که کار پیدا کنی. من واسه همین چیزها و این قانون های عجیب غریب فعلا از رفتن به اگنتور منصرف شدم. چه خوب که شما بدون کمک اونها تونستید کار پیدا کنید. منم دوباره یک مدت خودم تلاش می کنم و امیدوارم نتیجه بگیرم. بازم ممنون که وقت گذاشتید