2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489050 بازدید | 6289 پست

سلام بچه ها نیستین؟؟

بچه های تو شهر ما آ اف د بیشتر از 24 درصد رای آورده.... بیشترین رای را توی شهر ما این اورده.... س د او کمتر اورده فقط 22 درصد.  سبزها 3 درصد.... اس پ د 15 درصد   

چرا اینجوری شد؟؟ همه دارن تو کامنتهای زیر اخبار شهرمون میگن خجالت بکشید از ارائتون

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین شهرهایی که به ا اف د بیشترین رای را دادن شهرهایی هستن که سن اکثریت شهروندانشون بالاست و مال دد ار هستن و ذهن بسته ای دارن.  یه عده آدم بیسواد اجتماعی که اینقدر نعیف و ساده لوح هستن برای شستشوی مغزی آماده.   اینها فکر کنم آرزو دارن دوباره دیوار برلین کشیده شه و بشن دد ار😐😐 

اخبار اخیر هم کم تبلیغ نشذ برای این حزب.  همین تجاوز اون دو تا مرد افغان به دختر 16 ساله و...  اون یکی که باز هم متاسفانه افغانستانی بود و اون دختر 19 ساله را کشت.  

اینقدر بعضی مردان این کشورها بدبخت و ندید بدید هستن میان اینجا فکر میکنن هر غلطی می تونن بکنن. 

چندروز پیش نشستم تو قطار دوتا مرد سوری نشستن روبروم ( رو صندلی چهار نفره ها بودم)  داشتم کتاب میخوندم اینقدر بی ادب بودن.  اصلا دیدن کتاب من حروفش فارسیه پررو تر هم شدن، انگار کلا هرچی زنه که برای اینها خلق شده تازه مو مشکی هم باشه بیشتر مال اینهاست.  داد داد داد که با موبایلشان حرف میزدن،  اول هر تلفنی هم یه بسم الله الرحمن الرحیم میگفتن ارواح شکمشون خیلی هم مقید بودن.  اومده موبایلشو برای شار ژ بزنه به پریز بغل من دم پنجره دستشو میزنه به زانوم 😐😐😐😐  یه کلمه نمیگه ببخشید،  یا قبلش نمیگه میخوام این کارو کنم که من خودمو بکشم کنار..    بعد چون تو قطار بودیم و بالاخره نمیخواستم بیشتر افکار ضد خارجی حالا تو مسافرها به ذهنشون بیاد چیزی نگفتم،  اگر نه جرواجرشون میکردم. مردک های گنده را. 

البته برگشتنه  هم باز یه آقای سوری جلوم نشسته بود و صحبت میکرد در مورد شهر اطلاعات میخواست خیلی آدم خوبی بود، هنرمند بود اطلاعت زیادی داشت،  آدم جالبی بود.  ولی کلا اکثر جماعت خاورمیانه زن ندیده هستن،  میان گند میزنن.  کار بقیه را هم که سرشون به تنشون میارزه خراب می کنن.  (البته ایرانی ها واقعا کمتر اینطورن،  دیذم اونها هم مزاحم شن ها ولی اصلااااااااااااااا تعدادشون با بقیه قابل مقایسه نیست اینجا..  تو ایرانو کاری ندارم که خیلی هم تعدادشون زیاده) 

بچه ها حالا اینها تو مجلس صندلی بیشتر گرفتن.  ویزا را سخت میکنن، دیگه کسی نمیدونه بیاد پیشمون که 😢😢

تا قوانین عوض نشده باید برن ویزا مولتی درخواست بدن

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

AfD-Chefin Frauke Petry hat bei der Pressekonferenz ihrer Partei angekündigt, dass sie der AfD-Fraktion im Bundestag nicht angehören wird. Sie verließ danach das Podium.

اینو توروخدا 😂😂😂😂😂   انگار الان مرکل به پتری قراره اصلا پیشنهاد بده بیاد باهاش فراکسیون داشته باشه. 

http://www.bento.de/politik/afd-wahlparty-in-berlin-so-wuetend-protestieren-die-menschen-gegen-die-rechtspopulisten-1717374/

راهپیمایی ضد آ اف د

بچه ها چقدر من حرف زدم  با خوردم :))... ببخشید

راستی که روخوانی کتاب هست به نام ایران جدید... der neue Iran که نوسینده اس تور داره و تو شهرهای مختلف کتابشو میخونه و بعد هم بحث و گفتگو هست.  جالبه فکر کنم. 

سلام بچه ها نیستین؟؟ بچه های تو شهر ما آ اف د بیشتر از 24 درصد رای آورده.... بیشترین رای را توی ...

ولي اين واقعيت جامعه است متاسفانه، به نظر من به جاي جبهه گيري، بايد ديد كجاي كار رو اشتباه كردن كه اينطور شده؟

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
ببین شهرهایی که به ا اف د بیشترین رای را دادن شهرهایی هستن که سن اکثریت شهروندانشون بالاست و مال دد ...

آره ويديوي يه مصاحبه رو ديدم، يا سن ها بالاتر از ٦٠ بود يا به اصطلاح آ سوسيال بودن، همگي هم موافق آ اف د، ميگفتن داريم خفه ميشيم، همه جا پر از خارجيه!!!! حالا من به عنوان يه مهاجر اگه چنين حرفي بزنم ميشم راسيست!!!!

خلاصه پارميدا جان داره خوش ميگذره، نه آمريكا راه ميدن مارو نه اينجا!!!! 

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
آره ويديوي يه مصاحبه رو ديدم، يا سن ها بالاتر از ٦٠ بود يا به اصطلاح آ سوسيال بودن، همگي هم موافق آ ...

خب اینجا هم که بهشون میگن نازیست و نئو نازیست.  الان تو گزارش ها و بایتراگ ها و ... بهشون میگن قشنگ نئونازیست.  مخصوصا اشپیگل بارها نوشته. یا ان د ار و و د ار و ... که مینویسن و میگن دائم.  این حرفها مال راسیستهاست دیگه خارجی داخلی نداره   

تو راهپیمایی هایی هم که کردن گفتن نازی ها باید برن و اخراج شن. فیلمشو گذاشتم اون بالا.

ولی خود آ اف د ایها اصرار دارن نه ما نازی نیستیم.     فراوکه هم که میخواد بیاد بیرون از آ اف د :))))  ناز بشه

دیدین تو شهر استوتگارت فکر کنم.. یه خانم ایرانی عضو شورای شهر آ اف د بود بعد به مسلمونهنا توهین کرده بود توبیخ شد؟ .. فکر کن ایرانی بره آ اف د... ایا این توهم خود هم نژاد پنداری نمیتونه باشه؟   .. عین سگها ها.. انگار آدمها هم نژاد دارن.. یکی ژرمنه اون یکی ژرمن تر مثلا

رفتم زیر یکی از خبرهای اشپیگل کامنت نوشتم با احترام, برام جالبه المان شرقی ها که خودشون تا 28 سال پیش آزول بدورفتیگ بودن و تعدادی زیادی از اونها برای فرار از آلمان شرقی به غربی دست به هرکاری میزدن و خیلی ها هم دم دیوار برلین کشته شدن, امروز یادشون رفته چرا به آلمان غربی فرار کردن و طلب پناهندگی داشتن.  الان اونها هستن که میگن مرزها دوباره کشیده شه واقعا چقدر منطق این افراد مسخرست.

رفتم زیر یکی از خبرهای اشپیگل کامنت نوشتم با احترام, برام جالبه المان شرقی ها که خودشون تا 28 سال پی ...

قشنگ نوشتی. 

می دونی، شاید به خاطر اینکه اونا اون زمون خیلی سختی کشیدند تا بتونن برن غرب. اما چون  الان پناهنده ها واسشون مرز بازه، حسودیشون میشه. 

سلام دوستان خوبين

پارميدا جون من خيلي از اين احزاب آلماني سر درنميارم چون خودم تازه اوردم تو آلمان

ولي در مورد خارجي هاي تو آلمان منظورم پناهنده ها و غير قانوني ها هستن، وقتي خودم رو جاي آلماني ها ميذارم بهشون حق ميدم، بحث تحصيل كرده ها و اونايي كه بزاي تحصيل يا كار اومدن جداست، ولي خوب وقتي تو شهرهاي آلمان ميري به قدري خارجي ميبيني كه گاهي بزات عجيبه اينجا آيا آلمانه

خوب همينا نسل كشورشون رو در آينده عوض ميكنه 

نميدونم احساس من نژادپرستي هست يا نه 

در مورد رفتار خارجي ها و دوستان عرب گفتي پارميدا جان منم يه تحربه دارم 

دو هفته پيش داشتم از اشتوتگارت با قطار برميگشتم تو قطار اكثر صندلي ها خالي بود و همه تكي نشسته بودن يعني صندلي بغلشون كسي نبود

بعضي رديف ها هم كلا خالي بود

منم يه كوله پشتي داشتم گذاشتم صندلي كنارم و يه بسته بزرگ هم تو پاكت بود گذاشتم پايين جلوي صندلي خالي 

قطار داشت راه ميوفتاد يه پسره اومد گفت ميخوام اينجا بشينم من نگاه كردم ديدم دو تا صندلي كناري همون رديف خاليه به انگليسي گفتم ببخشيد من وسيله دارم ميشه اونجا بشينيد، پسره گفت نه، تو يه لحظه فكر كردم چون شيشه اون صندلي ها مات هست و بيرون ديده نميشه ميخواد اينجا بشينه 

با عصبانيت كوله رو برداشتم و بسته رو گذاشتم زير پام باز از رو نرفت نشست 

بعد پيش خودم فكر كردم اين نميره رو صندلي كناري بشينه من كه ميتونم برم خلاصه پاشدم رفتم اون طرف نشستم

خلاصه كه از حرف زدن با موبايلش فهميدم عربه، اينم بگم تا برسيم يه صداهاي عجيب غريبي از گلو و دهنش درميورد كه هي نگاش كنم

به قدري عصباني بودم ميخواستم بزنم تو سرش

دوستان ميشه منو راهنمايي كنيد براي يادگيري زبان آلماني

خداييش خيلي سخته

منم خيلي درگيري كاري دارم سرم شلوغه

تو نت و يوتيوپ دنبال كردم بعضي آموزش هاي آلماني رو ولي حالا به هر دليلي خيلي مفيد نبوده 

فعلا وقت كلاس رفتن رو ندارم البته شايد بعد از ژانويه بتونم

نظرتون رو بهم بگين

دوستان ميشه منو راهنمايي كنيد براي يادگيري زبان آلماني خداييش خيلي سخته منم خيلي درگيري كاري دارم ...

من آموزش سایت دویچه وله رو پیشنهاد می کنم. می تونین صوتیهاشو دانلود کنین و موقع رفت و آمد گوش کنین. 

در مورد رفتار خارجي ها و دوستان عرب گفتي پارميدا جان منم يه تحربه دارم  دو هفته پيش داشتم از ا ...

اين رفتار رو من به عنوان ناظر از خود آلماني ها نسبت به هم ديدم كه علي رغم بودن صندلي خالي ميرن يقه مسافري رو ميگيرن كه بار و بنديلش رو صندليه و  ميخوان حق و حقوقشون رو إثبات كنن ، با احترام به آلماني ها در مجموع، متاسفانه اين كارو ميكنن