2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست
خيلي كمك بزرگي بهم كردي پارميدا جان خيلي خيلي ممنونمممممممم ازت 😍😍😍❤❤🌺🙏🏼🙏🏼

سایه جان بهت پیشنهاد میدم اول برو دانشگاهی که رشته اش واقعا باب میلت هست. اگر از محیط و شهر خوشت نیامد میتونی عوض کنی دانشگاهو. 

موفق باشی عزیزم.

اگر اومدی کوتبوس و مایل بودی خبر بده:)

آهان یه صفحه فیس بوکی هم هست برای دانشجویا ایرانی در کوتبوس اگر خواستی میتونم معرفی کنم.

موفق باشی.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

سلام دوستان

يه مشورت

مهدئ كه من براي دخترم پيدا كردم از خونه دوره

حداقل نيم ساعت رانندگي، با توجه به ترافيكِ اينجا و مسائل هر روز مثل Baustelle يا تصادف، گاهي ١/٥ ساعت توي راه هستم

ولي با همون نيم ساعت سه ربعِ معمول، روزي ٣ ساعت فقط صرف بردن و آوردنِ دخترم ميشه

قبلا كه اينجا رو پيدا كردم نزديك بودنش به محل كارم امتيازش بود كه متاسفانه كارم رو نتونستم ادامه بدم و الان در جستجوي كار هستم، يعني خونه هستم فعلا و از مهد برميگردم خونه و بعد از ظهر ميرم دنبالش

الان دخترم اونجا جا افتاده تازه 

خب حالا مهدئ كه دقيقا روبروي محل سكونت ماست بهش جا داده از سپتامبر، منم اوكي دادم ولي دوددل هستم چون ميگن بهتره مهد بچه خيلي عوض نشه (ما ٣-٢ ساله دنبال خونه هستيم و تابحال موفق نبوديم، اما ممكنه يهو مورد مناسب پيدا كنيم و از اينجا بريم و بايد مهدِ دخترم رو طبيعتاً عوض كنيم)

ولي خب ممكنه مثل ٣-٢ سال گذشته خونه پيدا نكنيم

شما اگه به جاي من بوديد بچه رو مياورديد مهدِ نزديك خونه؟ يا اين سختي رو تحمل ميكرديد و ميزاشتيد همونجا باشه؟

يه مسئله اي كه هست اغلب بچه ها همون أطراف ساكن هستن و حالا كه با هم دوست هستن خب پيش مياد كه بريم بعد از مهد خونه شون، ولي اونها چنين إمكاني رو ندارن جون ما دور هستيم و اين رابطه رو محدود ميكنه

حالا بگيد

آهان ميترسم دخترم توي مهد جديد جا نيفته و از اينجا مونده و از اونجا رونده بشم

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولي راه برام طاقت فرسا شده

عملا هيچ وقتي برام نمي مونه

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

والا مریم جون نزدیک بودن مهد به نظرم خیلی مهمه, دقیقا اندازه خوب بودن مهد.. من کاملا درکت می کنم.  اگر فکر میکنی امکان اینکه خونه تا یه دوسالی پیدا نکنی به نظرم مهدش را عوض کن.. اگر فکر میکنی هر لحظه ممکنه خونه پیدا کنی و اکتیو داری دنبال خونه میگردی خب شاید بهتر باشه عوض نکنی. 

منم همین مشکلو داشتم. مهد و مدرسه بچه هام مشخص بود و تو همین محدوده دنبال خونه گشتم چون واقعا رفت و امد های طولانی خیلی فرسایشیه و خیلی سخت خونه پیدا کردم. تازه خونه 4 اتاقه میخواستم اصلا نبود و مجبور شدن به 3 اتاقه رضایت بدم. الان کوچکه خونه برامون ولی خب ترجیح میدم خونه را عوض نکنم که بچه ها مهد و مدرسشون عوض نشه.

البته خودم کارم شهرهای دیگه هست و دائم در حال رفت و امدم ولی مهد و مدرسه فرق داره. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

Was ist los in Hamburg?

والا مریم جون نزدیک بودن مهد به نظرم خیلی مهمه, دقیقا اندازه خوب بودن مهد.. من کاملا درکت می کنم. &n ...

ما هر وقت خونه مناسب پيدا كنيم ميريم، اين يعني از يك ماه تا چند سال حساب كن روش

توروخدا بگو تو اگه به جاي من بودي چه ميكردي؟

ما هر وقت خونه مناسب پيدا كنيم ميريم، اين يعني از يك ماه تا چند سال حساب كن روش توروخدا بگو تو اگه ...

خب اگر خونه را عوض میکنی سعی کن محدوده همین خونه بگیری که دیگه مهد عوض كردن نداشته باشه.  میخواهید محلتون عوض کنین؟  اگر نه و اگر عجله ای نداری مهدش عوض کن. اگر میخوای حتما محل عوض کنی نه عوض نکن.  ولی در کل عوض کردن مهد تو این سنین مهم نیست. تو سنین مدرسه خیلی مهمه که محل بچه عوض نشه.  من شنیدن هلاکویی گفت مهدکودک مهم نیست اگر عوض شه. 

اگه واقعا مهم نيست كه عوض ميكنم

من اين محل رو خيلي دوست ندارم، بعيد ميدونم دوباره اينجا خونه پيدا كنم، بخصوص كه براي خريد ميخوام

اگه واقعا مهم نيست كه عوض ميكنم من اين محل رو خيلي دوست ندارم، بعيد ميدونم دوباره اينجا خونه پيدا ك ...

می خوای حالا از یه روانشناس هم بپرس.. هلاکویی هم تلفنی پاسخ میده

مرسي پارميداي عزيزم ، آره ميپرسم

سایه جان بهت پیشنهاد میدم اول برو دانشگاهی که رشته اش واقعا باب میلت هست. اگر از محیط و شهر خوشت نیا ...

ممنون میشم پارمیدا جون برام خصوصی بفرستی لینک فیسبوکو

من رشته تو دانشگاه کوتبوسو دوست دارم     اگه اومدم حتما خبر میدم بهت     

ممنون میشم پارمیدا جون برام خصوصی بفرستی لینک فیسبوکو من رشته تو دانشگاه کوتبوسو دوست دارم   ...

سایه جان برای دوستی درخواست دادم. بعد میتونم برات پ خ بنویسم. الان نمیتونم پخ بنویسم

ممنون پارمیدا جان از راهنماییت 

انشالا که باغ سال دیگه بگرین و ارین و میلان جون حسابی کیف کنن شما بیشتر😉

اهل بهشت بر چیزی از مالهای دنیا پشیمان نمیشوند ( حسرت نمیخورند ) مگر بر آن ساعتی که در دنیا بر آنان گذشت و به یاد خدا نبودند. حضرت محمد (ص)
سلام دوستان يه مشورت مهدئ كه من براي دخترم پيدا كردم از خونه دوره حداقل نيم ساعت رانندگي، با توجه ...

مريم جان به نظر من نزديك بودن مهد تو اولويته اگه فكر ميكني تا دو سه ماه آينده ميتوني خونه پيدا كني صبر كن 

و البته خونه نزديك مهد

كلا يه جا رو براي خونه گرفتن مد نظر داشته باش و فاصله رو با هر دو تا مهد بسنج

و اگه فعلا فكر ميكني نميتوني خونه پيدا كني بهتره مهد نزديك خونه بياي 

دخترت اگه بالاي سه سال باشه زود أخت ميگيره به محيط جديد