2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست
یعنی با مستر کارت و ec اینقدر میشه؟ 

بانو جون کن اشپارکاسه نیستم.  بذار برات بپرسم.  ولی فکر کنم آره.  پست بانک من فقط 20 تا میدم ویزا کارت و ec دارم. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستر کارت هم میشه گرفت از اشپارکاسه؟ و میشه خرید اینترنتی هم بکنیم با این حساب؟

همه كار ميشه كرد

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
دوستان Meister و Leiter چه تفاوتی با هم دارند؟  من شنیدم که Meister به معادل Master دانشگاه گف ...

نه عزيزم Meister همون اوسّاي خودمونه😂

Leiter مدير مثل مدير پروژه

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

دقيقا براي كسايي كه اوسبيلدونگ گذروندن يا تجربي حرفه اي رو ياد گرفتن، مثل كارهاي ساختموني و نجاري و غيره

در مورد هزینه تلویزیون ZDF هم اگه میشه توصیح بدین. برای کساییه که تلویزیون دارند یا همه باید پرداخت بکنند؟ آخه همسر من که اونجاست الان هنوز تلویزیون نگرفته. و قبضی هم براش نیومده. قضیه چیه دقیقا؟

سلام دوستان خوبید 

پارمیدا جون یادمه دلت باغ می خواست خریدی؟

تو این فصل معمولا چی میکارن بجز تمشک و سیب زمینی 😄😄😄😄ممنون میشم راهنمایی کنید

اهل بهشت بر چیزی از مالهای دنیا پشیمان نمیشوند ( حسرت نمیخورند ) مگر بر آن ساعتی که در دنیا بر آنان گذشت و به یاد خدا نبودند. حضرت محمد (ص)

دوستان عزیز من یه سوال داشتم راجع به یونی های آلمان

من رشته علوم محیط زیست دانشگاه فرانکفورت و گیسن پذیرش گرفتم و از دانشگاه کوتبوس رشته مهندسی محیط زیست و یه رشته دیگه به اسم انرژی های تجدیدپذیر

حالا من بین دانشگاه خوب و رشته ی خوب موندم 

کسی میتونه کمکم کنه راجع به کوتبوس ؟ من شنیدم شهر خیلی ساکتیه ارزونه ولی کار نیست .من حتما باید کار داشته باشم برای مخارجم.بنظرتون ارزش اینو داره که رشته ی خوبی رو بخونم و بیام کوتبوس من خیلی آشنایی ندارم راجع به این شهر میتونید راهنماییم کنید؟

اگر راجع به گیسن هم کسی چیزی میدونه بگه خیلی خیلی ممنونتون میشم

دوستان عزیز من یه سوال داشتم راجع به یونی های آلمان من رشته علوم محیط زیست دانشگاه فرانکفورت و گ ...

سایه جان دانشگاه کوتبوس خوبه.. منم همینجا درس خوندم. دوستانم هم که این داتشگاه بودن همه کار دارن. کوتبوس شهر کوچکیه.  کار دانشجویی هست ولی خب مسلما عین برلین و ... نیست. کارت دانشجوییت روش بلیط قطار داره تا برلین و تا خود شهر درسدن. توی برلین هم میتونی مجانی بری و تو دردسدن نه.... شما کوتبوس باشی میتونی بری برای کار برلین و درسدن.... شهر بدی نیست کلا.  مثلما فرانک فورت ماین شهر بزرگتریه و فرق داره ولی برای دانشجو که باید درس بخونه فکر کنم زیاد فرقی نداشته باشه خیابونها چه شکلین و ....

یکی از دوستان من کوتبوس درس خوند و رفت فرانمفورت برای کار سر سال استعفا داد برگشت برلین گفت فرانکفورت دوست ندارم. ... همسر خودم هم میگه فرانکفروت خیلی صنعتیه و خوشش نمیاد اونجا زندگی کنه.  سلیقه ایه... 

الان کوتبوس تعداد ایرانی ها هخم زیاد شده. من که اومدم فقط من بودم... الان همه تو خیابون یا فراسی حرف میزنن یا عربی   

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

البته من بین کوتبوس و برلین  هامبورگ اول هامبورگ و بعد برلین ترجیح میدم... ولی کوتبوس هم خوبه.

دوستان در مورد کارتهای بانکی و ZDF تا حدودی اطلاعات پیدا کردم. همسرم می خواد برای اینترنت قرارداد بب ...

والا بانو جان ما هم وودافون داریم... خوب بود ولی الان چندوقته هی قطع میشه..  ما میخواییم عوض کنیم و او تو بگیریم.

سلام دوستان خوبید  پارمیدا جون یادمه دلت باغ می خواست خریدی؟ تو این فصل معمولا چی میکارن بجز ...

نه نخریدیم :)).. همسرم گفت ولمون کن هی نشست و انجمن میذارن باید شرکت کنی وقت نداریم!!  کلا زد تو ذوقم :))

حالا شاید سال دیگه...   

والا همه چیز توش می کارن.. گل و ... درخت سیب و گل ابی.. گوجه فرنگی و فلفل و توت فرنگی و ...  من میخواستم لاوندل و سیترونه گراس توش بکارم زحمت زیادی نداشته باشه :))))   

سایه جان دانشگاه کوتبوس خوبه.. منم همینجا درس خوندم. دوستانم هم که این داتشگاه بودن همه کار دارن. کو ...

خيلي كمك بزرگي بهم كردي پارميدا جان خيلي خيلي ممنونمممممممم ازت 😍😍😍❤❤🌺🙏🏼🙏🏼