2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست

دوستان اگه ممکنه در مورد بانکهای آلمان هم اطلاعاتی بدین. الان همسرم باید حساب باز کنه ولی نمی دونیم کدوم بانک خدمات بهتر و هزینه کمتری داره؟

بهش گفتن Sparkasse خوبه و Commerzbabk و Deutschebank 

اگه می شناسید و می دونید ممنون میشم راهنماییم کنید.

مریم من از همسرم پرسیدم گفت هیچ فرقی نداره. 

ممنونم عزيزم

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان اگه ممکنه در مورد بانکهای آلمان هم اطلاعاتی بدین. الان همسرم باید حساب باز کنه ولی نمی دونیم ...

اشپاركاسه نسبتاً گرونه

شنيدم كه پست بأنك خوبه

ما اشپاركاسه داريم، در آينده نزديك بايد عوض كنيم

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

پست بانک بد نیست ولی اشپارکاسه خیلی خوبه.  به جز من همه اقوام و فامیل های ایرانی و غیر ایرانیم اشپارکاسه دارن. من پست بانک دارم. بدددددد نیست.  

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

دوستان Meister و Leiter چه تفاوتی با هم دارند؟ 

من شنیدم که Meister به معادل Master دانشگاه گفته میشه. مثل کسی که تحصیلات دانشگاهی نداره و فقط اوسبیلدونگ خونده؟ و به کسی که تحصیللت دانشگاهی داره Meister نمیگن آیا این درسته؟

ولی Leiter رو فقط می دونم به معنی سرپرست میشه. و آیا اینم مثل Meister هست؟

مستر کارت هم میشه گرفت از اشپارکاسه؟ و میشه خرید اینترنتی هم بکنیم با این حساب؟

آره عزیزم.  هم مسترکارت و هم ec کارت. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
دوستان Meister و Leiter چه تفاوتی با هم دارند؟  من شنیدم که Meister به معادل Master دانشگاه گف ...

Leiter یعنی مدیر 

Meister یعنی استاد.  منتهی نه استاد دانشگاه...  اوستا..  تو کارهای بدنی بیشتر به کار می ره 

یعنی چقدر گرونه مگه؟ ظاهرا ماهی ۹ یورو کارمزدشه درسته؟

فكر كنم سی یورو باشه دقیق نمیدونم. پست بانک انگار من 20 یورو میدم.  

اوه !!!! واقعا ۳۰ یوروووو؟ 

آره مطمین نیستم. همین حدودا.  بستگی داره البته.  مثلا برای دانشجو ها انگار مجانیه.  از سی سال به بالا پولی میشه.