2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست
چقدر این تاپیک خلوت شده خانم ها کجایین

خانم تشريف بردين ايران؟!😉

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
چرا دور از چشم من؟     من طفلکی :)) خوش گذشت عزیز دلم؟ ایران چطور بود حالش؟

عزيز دلم عالي بود، مثل هميشه

پارميدا توي همون گروه توي فيس بوك يه خانمي دنبال مدل عكاسي مي گشت، توي برلين، برو پيشش، عكساي خوشگل رو به خودتم ميده

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزیز

من و همسرم تا پاییز امسال ساکن شهر کمنیتز آلمان میشیم. می خوام بدونم کسی از اون شهر هست؟ یا اینکه دوستان اطلاعاتی دارن در مورد شهرهای شرقی آلمان. 

از بس که در مورد شرق آلمان بد شنیدم واقعا حالم بده. به جای اینکه خوشحال باشم که بعد از کلی تلاش تونستیم کارهامون رو ردیف کنیم برای رفتن به آلمان، واقعا توی دلم خالی شده...همش میگم کاش حداقل غرب آلمان بودیم. 

اگر کسی هست از شرق یا دوستانی که شناخت دارن خیلی خیلی ممنون میشم از تجربیاتتون بفرمایید.

متشکرم

سلام دوستان عزیز من و همسرم تا پاییز امسال ساکن شهر کمنیتز آلمان میشیم. می خوام بدونم کسی از اون شه ...

سلام عزیزم ببخشید الان دیدم پستتو. 

من شرق آلمان هستم. کمنیتز بد نیست دوستام بودن،  من نبودم. خانواده همسرم میگن شهر اوکیی هست..از نظر خودم غرب کلا بهتر از شرقه. برای شروع هرجایی خوبه بانو جان.  ناراحت نباش. مشکلی داری؟ اگر مشکل خاصی هست تو خصوصی بهم بگو عزیزم اگر اطلاعی داشته باشم کمک میکنم. چند وقته اومدید؟

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
عزيز دلم عالي بود، مثل هميشه پارميدا توي همون گروه توي فيس بوك يه خانمي دنبال مدل عكاسي مي گشت، توي ...

مریم واقعا؟ چه جالب. میپرسم.  

ما داریم برلین یه سری کارهای فرهنگی میکنیم.  مثل برگزاری سینما اپن ایر و...  

حالا راه افتاد میام اونجا میگم. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا جون براتون درخواست دوستی و پیام فرستادم. خوشحال میشم اگه قبول بکنی.

لطف کردی عزیزم. پاسخت را هم دادم.  ببخشید دیر شد آخر هفتست ما خونه نیستیم اصلا و فقط شبها میاییم. 

بچه ها فیلم پنجاه کیلو آلبالو اومده ایران پراود...  😁😁

منم امروز توي يوتيوب ديدم

سلام دوستان عزیز من و همسرم تا پاییز امسال ساکن شهر کمنیتز آلمان میشیم. می خوام بدونم کسی از اون شه ...

قبلا شايد، مثلا ١٥-١٠ سال پيش

اما الان نسبتا يكسان شده با غرب چون تماس زياده، يكي از دوستان من و همسرش اون سمت هستن و من نشنيدم شكايتي كنن

نگران نباش

از دوستان مطلع يك سئوال دارم

آيا اينجا هم فرق ميكنه كدوم يك از زن و شوهر تقاضاي طلاق بدن؟!؟!؟! مثل ايران كه اگر زن پيشقدم بشه ممكنه مجبور باشه از خيلي از حقوقش چشم پوشي كنه؟ و مرد اگه تقاضا بده ممكنه از نظر مالي خيلي به ضررش بشه؟

دوستانيكه همسر آلماني دارن لطفا بدون اينكه با ايشون دعواشون بشه شوخي شوخي، ميشه بپرسيد؟ مهمه

از دوستان مطلع يك سئوال دارم آيا اينجا هم فرق ميكنه كدوم يك از زن و شوهر تقاضاي طلاق بدن؟!؟!؟! مثل ...

مریم من از همسرم پرسیدم گفت هیچ فرقی نداره.