2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489058 بازدید | 6289 پست
آمیتیس جان مرسی ولی
این که دادی اطلاعات تلفنه
من شرکت هایی که خودشون خونه میسازن و کرایه میدن رو میخوام
راستی من باهات در مورد چیزی که گفتی موافق نیستم
همه اینجاییم که دیده ها و شنیده هامون رو بگیم و از تجربیات و ... هم استفاده کنیم نه اینکه از نظر همدیگه دفاع کنیم و مثال پشت هم بودن ایرانی ها که گفتی تو این مورد صدق نمیکنه
رکسا نای عزیزم
این سایت ها رو رفتم براش
سایت شرکت ها رو میخواستم
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام نگار جان
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker
سلام عزیزم همه چیو واست نوشتم پیام زدم برات
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker
سلام بچه ها خوبین
چه خبرا
اومدم حال احوالتون بپرسم خیلی کار دارم وقت نمیکنم زیاد بیام
داشتم تو اینترنت میخوندم ببینین هوای خوب بهاری الان چی میخواد بشه اینجا رو بخونین
MSN Nachrichten
Winter kehrt zurück: Bis zu 10 Grad unter Null

smiley faces
سلام دوستان ساکن آلمان

می خواستم لطف کنین یه مترجم خوب تو هامبورگ معرفی کنین. پیش یکیشون قبلا مدارک برای ترجمه بردیم که اصلا توجه نمی کرد چی می خوایم همش می گفت اینو قبول می کنن همینو ببرین. آخرسر هم مشکل داشتیم با مدارک ترجمه شده. این بار میخوام با شناخت جلو برم.

مرسی که وقت می زارین.