سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
zende bashe , che esme khoshgeli barash netekhab kardin
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
اگه واقعا قصد داری لاغر کنی بیا اینکار رو بکن صبحها کمی نون با پنیر و عسل و حای در روز هر حی خواستی میوه ناهار هر حی خواستی با کمی نون بخور برنح ماکارانی سیب زمینی ممنوع عصر میوه یا حای و بیسکوییت شب میوه و شیر وعسل اگه دوست داشتی در روز خرما یا آحیل بخور ولی شیرینی خامه کیک ممنوع من بحی شیرینی حات خرما میخورم ا این روشه منه واسه لاغری دوست ندارم رزیم بگیرم که برام خسته کننده بشه