2789
عنوان

تلویزیون LG

156 بازدید | 29 پست

دوستان من کرمان زندگی می کنم دارم برای جهیزیه ام تلویزیون میبینم از وبسایت سلام بابا ال جی سفارش دادم ۲۲ میلیون و دوسیت تومن وقتی ثبت سفارش کردم زنگ زدن ۱ میلیون و ششصد هزار تومان هزینه ارسالشه به نظرتون می ارزه یا مدل پایینتر از همین کرمان بخرم کرمان هیچی نداره هیچی ها 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی کرمان تلویزیون الجی نداره؟بخدا ده کوره ها دارن

این مدلی که من مدنظرم هست نداره بخدا کرمان از ده کوره بد تره 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
خیلی گرونه قیمتت.ابجی من یه ماه پیش تلویزیون بزرگ خرید تو یزد ۷میلیون

عزیزم بستگی به مدل و برند و کلی چیز دیگه داره و اینکه الان قیمتا متاسفانه خیلی بالا رفتن 😔

این مدلی که من مدنظرم هست نداره بخدا کرمان از ده کوره بد تره 

اها ازون لحاظ بنظرم مدل پایینترشو بگیر بهتره چه خبره یه تومنم کرایه دیدن درتوانته انقد تلویزیون بخری یه تومنم ازت میخوان مگه از آمریکا دارن میفرستن از آمریکا هم بفرستن کمتر درمیاد

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
اها ازون لحاظ بنظرم مدل پایینترشو بگیر بهتره چه خبره یه تومنم کرایه دیدن درتوانته انقد تلویزیون بخری ...

بخدا یه وضعیه کلاه برداری میکنن عزیزم میگه از بندر گناوه تا تهران یک میلیون تومن ششصد هزار تومن هم از تهران تا کرمان

بخدا یه وضعیه کلاه برداری میکنن عزیزم میگه از بندر گناوه تا تهران یک میلیون تومن ششصد هزار تومن هم ا ...

😐😐خیلی جرات داری۲۲میلیون داری میدی اینترنتی برات بیارن اگه کرمان نداره برو استان دیگه یا میگم که دیجی کالا ببین داره

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
😐😐خیلی جرات داری۲۲میلیون داری میدی اینترنتی برات بیارن اگه کرمان نداره برو استان دیگه یا میگم که د ...

نه عزیزم پرداخت بعد از تحویل هست اما من زورم میاد یک میلیون و ششصد تومن هزینه حمل بدم خیلیه بخدا من که دارم با پول خودم و شوهرم دوتایی میخرم خیلی برام سخته وگرنه اگه مامانم بفهمه اصلا نمیذاره میگه خودم حلش می کنم من دوست ندارم از کسی کمک بخوام شوهرمم همین طور 

ببین من الان دیجی کالا تلویزیون دیدم۱۸میلیون برو ببین همون تلویزیونت بود از دیجی کالا سفارش بده کرمان انبار دیجی کالا داره

خخخ گناه خونوادت

نه بابا من از خانوادم کمک نگرفتم داریم با پول خودمون دوتایی میخریم

ببین من الان دیجی کالا تلویزیون دیدم۱۸میلیون برو ببین همون تلویزیونت بود از دیجی کالا سفارش بده کرما ...

میشه چک کنی مدل 55c9 داره لطفا عزیزم ؟