2789
عنوان

تلویزیون LG

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 29 پست
چه مدلی هست،من نزدیک بندر گناوه ام

55c9

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه بابا فهمیدیم پولداری  خودتو سرکار بزار ۰😐😷

ببخشید عزیزم منظورتو متوجه نشدم متاسفم واسه یه سریا واقعا 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
نه عزیزم پرداخت بعد از تحویل هست اما من زورم میاد یک میلیون و ششصد تومن هزینه حمل بدم خیلیه بخدا من ...

اگر برات سخت بود بحاش ی چیز قیمت مناسب تر  برمیداشتی  آیه نیومده تو این بی پولی و گرونی شما تلویزیون ۲۳ میلیونی بخری 

پس اون ۱میلیون کرایه هم ک میره تو پاچت نوش جونت

باشه

مرسی جونم 🥰

زورت نمیاد پولی ک ب این سختی ب دست میاری رو بریزی تو حلقوم ی عده 

به نظرت چی کار کنم شوهرم با شوهر خواهرش خیلی چشم و هم چشمی دارن منم مجبورم 

55c9

باید بدونید دقیق چه مدلی هست که بشه با قیمت جاهای دیگه مقایسه کرد،مدلهای مختلفی دارن،اچ ای،4k و چیزای مختلف دیگه باید بدونید دقیق کدومش هست،بعضی ال جی ها تولید مصر هستن،کره ای یا مصری بودنش رو هم باید بدونید

پسر هستم
باید بدونید دقیق چه مدلی هست که بشه با قیمت جاهای دیگه مقایسه کرد،مدلهای مختلفی دارن،اچ ای،4k و چیزا ...

4k هست دوست عزیز به نظرتون قیمتش خوبه ؟ 

4k هست دوست عزیز به نظرتون قیمتش خوبه ؟ 

والله ما که از اونجا میخریم معمولا معمولا بدون گارانتی و یکجورهایی قاچاق محسوب میشه،ولی نه که غیر قانونی بفروشن،توی فروشگاهها هست.اگر کسی تعداد بالا بخره میگن قاچاق و اجازه عبور نمیدن.

ولی شما که دارید اینترنتی میخرید و از شهر دیگه،معمولا به اسم گارانتی و قاچاق نبودن احتمالا اختلاف قیمت چند میلیونی شاید بینشون باشه.بازم نمیدونم چون الان قیمت نگرفتم.و اینکه قیمت اینها با دلار بالا و پایین میره

پسر هستم
والله ما که از اونجا میخریم معمولا معمولا بدون گارانتی و یکجورهایی قاچاق محسوب میشه،ولی نه که غیر قا ...

درسته خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتین و این همه اطلاعات بهم دادین 🙏

خواهش میکنم 🙏خوشبخت بشین

متشکرم شما هم همینطور 🌸