2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول شدم دانشکده اطلاعات تهران تحقیقات رد شدم دیگه نتونستم برم چون ظرفست ها پر شده یبود دیگه افسرده ...

موفق باشی عزیزم .منم یکی رو میشناسم .زود ازدواج کرد البته باعشق. توزندگی خیلی بد آوردن .وام پشت وام .تا اینکه واقعا کم آوردن .شدن زیر خط فقر تا جایی که ازهم بیزار شدن کارشون تا پای طلاق  با دوبچه کشید .دست آخر خانمه دوره  پرستاری بصورت آزاد رو با قرض قوله و بدبختی رفت وتنها شانسی که آورد یه بیمارستان خوب قبولش کردن .ماشاا...نزدیک دوساله میره سر کار زندگیش ۱۸۰ درجه تغییر کرده .البته شوهرشم مردونه کار میکنه

متاهلی؟ یا مجرد؟  چند سالته؟!

متاهام .۲۸ سالمه 

شوهرم ۳۰ سالشه از وکالت قبول شده ولی چون پول نداریم نمیتونیم دفتر بزنیم حالا هیچ وکیلی هم قبول نمیکنه باهاش کار بکنه وکار یادش بده .هیچ پولی نداریم خسته شدیم از بس که چشممون تو جیب برادرشوهروپدر شوهرم هس

متاهام .۲۸ سالمه  شوهرم ۳۰ سالشه از وکالت قبول شده ولی چون پول نداریم نمیتونیم دفتر بزنیم حالا ...

خدا کمکت کنه عزیزم نگران نباش درست میشه اینو بدون عزیزم اخره همه چیز همه چیزززز خوبه بخداقسم

خدا کمکت کنه عزیزم نگران نباش درست میشه اینو بدون عزیزم اخره همه چیز همه چیزززز خوبه بخداقسم

خدا از دهنت بشنوه از حقیر شدن نجات پیدا کنیم ودستمون تو جیب خودمون باشه .از گدایی خسته شدم

یه لحظه حس کردم تو منی

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!