2777
2789
عنوان

درمان دیسک کمر من

| مشاهده متن کامل بحث + 181126 بازدید | 174 پست

من ورزش پیلاتس انجام دادم و خوب شدم واقعا عالیه قبل از شروع ورزش کمرم دیگه خم شده بود

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم زمانی که باردار بودم داشتم لیز میخوردم خودمو سفت گرفتم فشار اومد به کمرم 

الان تو عکس نوشته مهره s1 و l5 کمرم فاصله خفیف افتاده ارتوپد گعت نیاز به ام ار ای نیست

فیزیوترامی میرم برق و لیزر میزنن ولی الان علاوه بر کمر درد پادردم بهش اضافه شده

خیلی نگرانم توروخدا یکی بیاد راهنماییم کنه،ینی دیگه خوب نمیشم؟یکم سرپا میمونم کمر درد و پادرد اذیتم میکنه

پام خیلی برام سنگین شدن همش میترسم نکنه فلج شم

درد ندارم دیگه  اخه مال من از اعصاب بود  شما با دکتر مشورت کن ..سر خود نخوری

عزیزم من الان تاپیکتو دیدم

شوهرم دیسکش زده بیرون ولی خیلی شدید نیس 

رگ سیاتیک پای چپشم از بااالا تا پایین میگیره

10 جلسه رفت فیزیو تراپی 3 جلسه طب سوزنی 

بدتر شده 

هیچ دارویی مصرف نمیکنه

دو بار رفته پیش این پسر زنا ک شکسته بند هستند براش جا انداختن

ولی یک دقیقه هم نمیتونه ابان سر پاش وایسه 

ببخشید طولانی شد سوالی بود درخدمتم.  راستی طب سنتی که رفتم گفتن غلظت خون شدید داری که باعث میشه ...

سلام ،خوبی،عزیزم،بهترین،منم دیسک کمر دارم،بچه یازده ماهه هم دارم،چیکار کنم که عمل نکنم

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

چه قدر خوشحالم که خوب شدین چون سنتون کمه . جراحی واقعا خیلی زود بود براتون.... ممنون از اطلاعات مفیدی که در اختیارمون گذاشتین ... 

اتفاقا بابابزرگ منم جراحی دیسک کمر انجام داده...  برای ایشون عود کرده بود و خیلی اذیت میشد... دکتر اشکان خواجو عملشون کرد و میتونم بگم بعد از  عمل هر روز بهتر از دیروز میشه...

ببخشید طولانی شد سوالی بود درخدمتم.  راستی طب سنتی که رفتم گفتن غلظت خون شدید داری که باعث میشه ...

سلام

خدا رو شکر که خوب شدید

منم بیشتر از یک ساله که در گیرم. چند وقت یک بار پیش میاد. الان دو روزه دراز کش شدم. تکون بخورم شدید درد میگیره. 

ایندفعه از دفعه های قبل شدید تره. چون سرپا وایسادم اینطور شدم. اون دارویی که با کپسول میخوردین چطوری بود؟ منم میتونم تهیه کنم؟

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....