2777
2789
عنوان

درمان دیسک کمر من

| مشاهده متن کامل بحث + 181126 بازدید | 174 پست

مامن منم دیسک کمر داره . به صورت آنلاین از دکتر تورج یزدی مشاوره آنلاین میگیره و ویزیت میشه

یکی از بهترین پزشک ها در این زمینه هستن اما فقط مشاوره آنلاین دارن و هر سوالی داشته باشید می تونید بپرسید

https://mavarateb.com/link/121

عزیزم من الان تاپیکتو دیدم شوهرم دیسکش زده بیرون ولی خیلی شدید نیس  رگ سیاتیک پای چپشم از باا ...

سلام ببخشید شوهرتون بهتر شدند؟همراه بت این علایم پهلو درد هم داشتند؟

منم چند ماهه این درد دیسک کمر رو دارم.پهلوهامم درد میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مشکل دیسک کمر داشتم، واقعا دردش اذیتم میکرد، جوری که نه میتونستم راه برم‌نه بشینم، با دکتر خلیل میرزا محمدی درمان دیسک کمر انجام دادم. به‌ نظرم ایشون تو این زمینه حرف اولو میزنن، شماره مطبشون اینه ۸۶۰۸۳۰۲۹

یکی رو میشناسم کارش عالی هست با طب سنتی و بدون عمل.

من کمر درد شدید داشتم که دکتر برام نوشته بود عمل.

سیاتیک هم داشتم سرم هم همیشه درد میکرد 

تو یه هفته 4 جلسه کار کرد الان دو ساله که نه سردرد نه کمر درد و نه پادرد هیچی ندارم

نه دارو نه عمل جراحی

چند تا از فامیلامون را هم بدن قرص و دارو و عمل مشکلشون را حل کرد

با انگشتای دستش رو مهره های کمرم کارایی را انجام میداد 

این هم شمارش من که راضی هستم شاید کمکی بشه برای دیگران 09303302220

فقط دکتر سعید فرزین نیا ارتوپد توی تهران معجزه کرد

فوق تخصص ستون فقراته رتبه اول کشوری داره 

برای بابام صدتا دکتر رفتیم  تا رسیدم بهش چون یه فامیلمون معجزه دیده بود دیگه الان ۱۵ ساله همه ما مطبشیم خیلی شلوغه از هر شهری میان عمل جراحیهاش توی هر بیمارستانی معروفه دیگه دیسک که راحته از اون غوز کمر ها که دولا هستن را هم صاف میکنه 

درد ندارم دیگه  اخه مال من از اعصاب بود  شما با دکتر مشورت کن ..سر خود نخوری

من پایین کمرم درد شدید دارم الان دو ماهه دردم مداوم هست همون اولای دردام ام ار ای دادم گفت مشکل دیسک نداری یه مقداری دیسک خفیف داری که مهم نیست بعد دو ماه هنوز خوب نشدم دارو هم برام نوشت ملوکسیکام ۱۵
کپسول پرگابالین ۷۵

ولی خوب نشده کمرم تازه یه ماه هست زده به به سمت راست رانم و زانوم به نظر شما میشه از اعصاب باشه دکتر اعصاب باید برم؟

یا رئوف❤️
من پایین کمرم درد شدید دارم الان دو ماهه دردم مداوم هست همون اولای دردام ام ار ای دادم گفت مشکل دیسک ...

برو حتما ضرر نداره که

با ام ار آی برو پیش متخصص مغز و اعصاب 

اونی که میاد تو تاپیک میگه طولانی بود نخوندم ، آخره بیشعوره.

برای دیسکت باید بری پیش متخصص مغز و  اعصاب و ستون فقرات

فیزیوتراپی هم تا جایی می تونه بهترت کنه ولی اول باید ببینی دکتر چی میگه 

من مادرم پیش دکتر یوسف کریمی دیسکش عمل کرد

سایتش برات می فرستم 

https://dr-karimi.com/

ببخشید طولانی شد سوالی بود درخدمتم.  راستی طب سنتی که رفتم گفتن غلظت خون شدید داری که باعث میشه ...

سلام خانم حالتون خوبه ببخشد تایپکتون مال 2سال پیش منم العان درگیرم توروخدا اگه پیغامماخوندبن بگین فقط یه سوال ازتون دارم

میشه برا تنها برادر ازدست رفتم صلوات بفرستید.ممنون.
من برای کمر درد مامانم چند تا دکتر بردیمش گفتند که باید حتما جراحی کنه ولی نمیخواستیم چون جراحی خیلی ...

سلام عزیزم میگم مادرت نمیدونی دیسکش خفیف بود یا شدید چون میگن لیزر روی دیسک شدید که اسمش اکسترود میشه جواب نمیده من همسرم دیسک اکسترود یعنی شدید داره کلینیک نفس دکتر عدلخو گفتن لیزر می‌کنه ولی میترسم جواب نده

برو حتما ضرر نداره که با ام ار آی برو پیش متخصص مغز و اعصاب 

یسال ونیم پیش رفتم قلنج کمرموبشکونم حس کردم استخوان کمرم رد داد دردنداشتم چندماه گذشت همون قسمت کمر و پام دردگرفت رفتم ام آرآی گفت بیرون زدگی دیسک کمرمهره4و5داری سه ماه استراحت کن کپسول آلوینتادادسه ماه گذشت ولی بازمثل قبلم سه روزپیش دوباره رفتم ام آرآی،واسه دیسک کوچیکی که دارم چه درمانی روپیشنهادمیده؟لیزردرمانی؟یعنی بعدش خوب میشم کامل؟میتونم تندتند بدوئَم ورزش کنم زیادبشینم سرپابمونم؟الان نیمساعت بشینم همون سمت کمرم دردمیگیره 

اولین جرعه از لیوانِ علم باعث می‌شود شما یک آتئیست شوید ،  اما در تهِ لیوان خدا منتظر شماست...ورنر هایزنبرگ ( از بنیانگذاران مکانیک کوانتومی )