2777
2789
عنوان

درمان دیسک کمر من

| مشاهده متن کامل بحث + 181116 بازدید | 174 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیز ممنون میشم دکترتو معرفی کنی

عزیزم من مامانمو برای مشکل کمر درد که داشت خیلی دکتر برده بودیم ولی گفتند که باید جراحی انجام بده و ما نمیخواستیم که جراحی کنه بعد کلی پرس و جو بردیمش پیش دکتر عدل خو تو کلینیک درد نفس با درمان های بدون جراحی که ایشون براش انجام دادن الان خداروشکر خوب شده و آنچنان دردی نداره ولی هنوز درمانش کامل نشده 

علت دیسک کمر:

شایع ترین علت دیسک کمر  وضعیت بد ایستادن است .افزایش گودی کمر.صاف بودن کمر.جلوبودن گردن از خط شانه. کیفوز وضعف عضلات کمر علت اصلی دیسک کمرذ است .علاوه بر این ضعف عضلات اصلی  افرادی که با خم شدن به سمت جلو کار میکنند افرادی که بطور مداوم ایستاده یانشسته کار میکنند تروما و موقعیت ژنتیکی (بعنوان مثال افرادی که بطور ژنتیکی کمبود ویتامین dدارند بیشتر در معرض دیسک فتق قراردارند) ازعلل اصلی فتق دیسک کمر هستند همچنین به دلیل بالا بودن  احتمال دیسک کمر بعداز کمردرد طولانی مدت.  دردطولانی مدت کمر در میان عللفتق کمری نشانم داده شده است

https://droskuie.com 

ببخشید طولانی شد سوالی بود درخدمتم.  راستی طب سنتی که رفتم گفتن غلظت خون شدید داری که باعث میشه ...

عزیزم منم جواب ام ار آی ام نوشته انگلیسی سانترال دیس پروژترون  یعنی شدیده؟

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
اره میزد به پاشنه پام  یه کم پیاده روی کنم باز میزنه به پام شما به کجای پات میزنه،؟ اضافه وز ...

عزیزم منم دیسک گردن خفیف دارم دو ساله

الان ی ماه کمر درد و پادرد دارم درد پام پشت پا وبیشتر حالت گرفتگی خیلی افسرده شدم 

شما علایمت چیه

عزیزم منم دیسک گردن خفیف دارم دو ساله الان ی ماه کمر درد و پادرد دارم درد پام پشت پا وبیشتر حالت گر ...

همینا بود علایم منم 

رفتم گفت بیشتر از اعصابه فعلا ارام بخش میخورم خوبم

اونی که میاد تو تاپیک میگه طولانی بود نخوندم ، آخره بیشعوره.

همینا بود علایم منم  رفتم گفت بیشتر از اعصابه فعلا ارام بخش میخورم خوبم

عزیز شما عکس گرفتی من بخاطر شرایط کرونا دکتر نرفتم من بچه کوچیک دارم تو خونه افتادم از دیشب داخل باسنم درد داره واسترسی زیاد هستم پس ممکنه برا منم مال اعصاب باشه

در ضمن من گودی کمر زیادی دارم

عزیز شما عکس گرفتی من بخاطر شرایط کرونا دکتر نرفتم من بچه کوچیک دارم تو خونه افتادم از دیشب داخل باس ...

باید بری ام آر آی

من رفتم نشون داد

عزیز شما عکس گرفتی من بخاطر شرایط کرونا دکتر نرفتم من بچه کوچیک دارم تو خونه افتادم از دیشب داخل باس ...

اره منم داخل باسنم درد میکنه

واقعا یکی از ازاردهنده ترین مشکلات کمری به نظرم دیسک کمره خیلی بده. دکتر تولایی می دونم که کار جراحی ستون فقرات انجام می دن و کارشون خوبه و یه روزایی در هفته میان تهران ولی بیشتر بوشهر هستن