2777
2789
عنوان

درمان دیسک کمر من

| مشاهده متن کامل بحث + 180848 بازدید | 174 پست
سلام ،استارتر مشکلشون مثل شمابوده اونم مجرد بوده و خداروشکر نتیجه گرفته،گفتم شماهم استفاده کنید،دیرو ...

دکتر بحرانی هم با اوزون تراپی و تزریق اپیدروال درمان میکنه .یه خانم هم میگه لیزر درمانی خوبه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ابجی چند جلسه رفته بود

آجی عزیزم بیست جلسه بودچندجلسه اول که رفت هنوزتاثیرش روی کمرش دیده نمی شدو همونطوری کمرش دولابودودردداشت کمک کم که به جلسه های پایانی می رسیدکمرش درحال صاف شدن ودردش کمتر می شدتابقیه جلسه هارورفت و خوب شد

من برای کمر درد مامانم چند تا دکتر بردیمش گفتند که باید حتما جراحی کنه ولی نمیخواستیم چون جراحی خیلی عوارض داره بعدش و بازم باید تا اخر عمرش خیلی مراقب باشه دنبال دکتر های گشتیم که بشه بدون جراحی بیماری درمان کرد بعد کلی پرس و جو بردیمش کلینیک درد نفس و خداروشکر با درمان های که براش انجام دادن بدون جراحی الان خوب شده و درد نداره 

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

فیزیوتراپی و کاردرمانی در منزل

شرکت بی‌نیازی ارائه دهنده خدمات فیزیوتراپی و کاردرمانی در منزل با تیم متخصص و مجرب

1. راه اندازی و درمان ناتوانی حرکتی بعد از جراحی‌های ارتوپدی

2. تسکین درد، تقویت عضلات و بهبود عملکرد

3.توانبخشی تخصصی سکته مغزی و توانمندسازی سالمندان ناتوان

4. توانبخشی بیماران پارکینسون، ام‌اس، شکستگی‌ها  و انواع بیماری‌های اسکلتی و عضلانی

📒 بیماران عزیزی که طرف قرارد با بیمه‌های درمانی تکمیلی هستند میتوانند از فاکتور و گواهی با مهر و امضای فیزیوتراپ استفاده نموده و هزینه پرداختی خود را از شرکت بیمه تحت پوشش خود دریافت نمایند📒🩺

جهت مشاوره و دریافت اطلاعات بیشتر با شماره‌های زیر تماس بگیرید:

☎️02144210367

📱09904147724

به نظرم می تونید به راحتی بدون عمل جراحی دیسک کمر تون درمان کنید اینقدر سریع نرید دنبال جراحی اذیت میشیدا من کلینیک درد را بهتون معرفی می کنم  الان خیلی از دوستام هم از این کلینیک درد ها کمک گرفته توسنتته درمان کنه دیسک کمرشون حتی همین چند وقت داشتم یه مقاله خوب می خوندم ازشون خیلی خوب بود لینک شو برداشتم که بعد برای شما و دوستام بفرستم بخونن کمک شون https://draryaniclinic.com/درمان-بیرون-زدگی-دیسک-کمر-بدون-جراحی/