2777
2789
عنوان

سوزش دارمم😫

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 43 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیدونم ازمایش ندادم ولی فک کنم دارم 

اب خیلییییییییییییی زیاد بخور...وقتی اینجوری میشی اب خیلی بخدر که از غلظت ادرارت کم بشه و سوزشت کم بشه..من چند سال درگیرش بود واقعا سخته

لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤

وای منم چند روزه سوزش داشتم و هر وقت دستشویی میرم دوباره احساس میکنم دستشویی دارم دیروز رفتم دکتر زنان گفت عفونت شدید و قارچ داری هیچ علایم دیگه ای نداشتم تا حالا اصلا عفونت نگرفته بودم دفعه اولمه فک میکنم بخاطر لیزر بیکینی رفتم عفونت گرفتم😭😭

احتمال داره عفونت داشته باشی بری دکتر بهتره ولی خودتو با بابونه شستشو بده خوبه 

مثه سرکه  ک  چند دیقه میشنن توش بابونه رو هم  اونجوری استفاده کنم؟ 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
آزمایش ادراره نمونه ادرار میدی آزمایشگاه برای تشخیص عفونت استفاده میکنه

باشه حتما میرم مرسی😘

وای منم چند روزه سوزش داشتم و هر وقت دستشویی میرم دوباره احساس میکنم دستشویی دارم دیروز رفتم دکتر زن ...

وااای جدی؟ پس حتما منم عفونت قارچی گرفتم😥😥😥