_afsaneh_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 389 عنوان حیوان خونگی 71 بازدید | 11 پست دوستان من افسردگی دارم جدیدا تصمیم گرفتم یه حیوون خونگی بگیرمپرنده هارو بیشتر دوس دارمبنظرتون عروس هلندی بهتره یا طوطی برزیلی؟دردسر کدوم کمتره و اینکه طوطی برزیلی کسی داشته حرف میزنه؟؟؟ 1399/02/15 | 19:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هارلی_کوبین عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 492 یه طوطی بگیر که حرف بزنه😁😊💞 یه روز اومدیم به دخی خوشگل😉و جیگر 👸رو بغل کنم تق خورم به اینه به همین برکت قسم 😁 😜 خدا جونم داری امتحان الهی میگیری یا انتقام؟💔 💜💔 بخدا اونایی کع تو امضاهاتون میگید صلوات براتون بفرسیتیم میفرستم ولی حال ابراز وجود ندارم🙌😂💔
مامان_صدرا_پارسا عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1011 پسرم پارسال کوتوله برزیلی داشت..خییییییییلی ریخت و پاش میکرد اطراف قفسش رو😁😁😁
هکرقلبمم عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 7684 مرغ مینا داشتیم خیلی حرف میزد شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
sarira98 عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 5015 عروس هلندی بهتره عزیزم حرف ک میزنه صداشم جیغ نیس مث برزیلی راحت ترم ارتباط برقرار میکنن عروسا میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
دختر_قجری عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 9288 مرغ مینا بگیر حرفا بی ادبی بهش یاد بده🤐 خدایا خوشگلیامو خوشگلتر کن🥴🤤
_afsaneh_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 389 یه طوطی بگیر که حرف بزنه😁😊💞 عروس هلندی هام مثل طوطی حرف میزننطوطیا گرون ترن
_afsaneh_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 389 عروس هلندی بهتره عزیزم حرف ک میزنه صداشم جیغ نیس مث برزیلی راحت ترم ارتباط برقرار میکن ... مگه خیلی جیغ میزنن برزیلیا؟عروس هلندی رو برادرشوهرم داره اونم جیغ میزنه
_afsaneh_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 389 پسرم پارسال کوتوله برزیلی داشت..خییییییییلی ریخت و پاش میکرد اطراف قفسش رو😁😁😁 کلا ریخت و پاششون عادیه همه شون زیاد شلوغ میکنن کثیف میکنن
sarira98 عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 5015 مگه خیلی جیغ میزنن برزیلیا؟ عروس هلندی رو برادرشوهرم داره اونم جیغ میزنه ببین عزیزم کوتوله جیغش مث سوته انگار تو مغزت زنگ میزنن . البته بستگی ب تربیت داره گلم میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
_afsaneh_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 389 ببین عزیزم کوتوله جیغش مث سوته انگار تو مغزت زنگ میزنن . البته بستگی ب تربیت داره گلم شما داشتی برزیلی؟بعد میشه تکی نگهشون داشت مثلا جفت واسش نگیری؟
sarira98 عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 5015 شما داشتی برزیلی؟ بعد میشه تکی نگهشون داشت مثلا جفت واسش نگیری؟ گلم من دارم هم سالن دارم هم دستیار دامپزشکم هر پرنده ای بعد ی سال جفت و میخواد چون ب اصطلاح عامیانه ب بلوغ میرسه میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)