2777
2789
عنوان

ژن دختر زا

| مشاهده متن کامل بحث + 2823 بازدید | 87 پست
من عاشق دخترم انشااءالله خدا بهم دختر بده یه دونه پسر دارم جفتشو میخوام

منم مث تو عااااشق جفتشم. چون بقول مامانم هردو میوه بهشتی ان و داشتن تجربه دو جنس عالیه. ولی ابن همه دختر جالب نیس. فک کن دنیا پر زن بود . خارج از شوخی دنیای جالبی نبود بااینکه آقایون یکم اذیت کنن🤣🤣ولی بودنشونم خوبه. کاش خدا یه معجزه ای کنه الان ۳۵ساله درست با شوهر من که آخرین بچه بود پسری تو خانوادشون به دنیا نیومده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم اونایی ک سرد مزاجن دختر میارن گرم مزاج پسر

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
چه گرون چه جنسیتی میخوای؟

من نمیخوام خواهرم انجام داد دختر میخواس 

تو خانواده شوهرش دختر نیییس اصلا همه پسر میارن  دختر خواس پارسال بهمن به دنیا اومد شده چشششم و چراع طایفه 😍😍😍😍🌙😍😍😍

خوب بس چرا بعضیا از یه زنشون کلا دختر دارن میرن یه زن دیگه میگرن پسردار میشن؟ میگم که طرف ده تا دخت ...

به هرحال یه دختری ام اورده اینا اصلا دختر نمیارن خیلی تعجب میکنم عموشون خدا بیامرز به امید پسر هی دختر میاورد . ببین پدرشوهرمم با وجود ۴ پسر بازم دوتا دختر آورد که یکیشون از دخترا گم میشه یا میمیره رو نمیدونم

منم مث تو عااااشق جفتشم. چون بقول مامانم هردو میوه بهشتی ان و داشتن تجربه دو جنس عالیه. ولی ابن همه ...

چرا نرفتی دکتر تغذیه. خوب

برای باردار شدن من یک صلوات بفرست دوست خوب شاید گره کار منم باز شد 🤗 🤗 
اهان چه جالب  بس زنا چرا فرق دارن یکیشون کلا دختر میاره یکیشون پسر  از یه مرد

شاید آقاهه زاغش فرق کرده تو زندگیش نیستیم کههه

ولی واقعا راسته چون شوهر منم آز اسپرم داد زد کروموزم xبیشتر دیده شده yهست ولی یا کم تحرکن یا ناقص🤦‍♀️که فک کنم این روشی که دوستمون گف خوب باشه براشون همون ivf

اهان چه جالب  بس زنا چرا فرق دارن یکیشون کلا دختر میاره یکیشون پسر  از یه مرد

نمیدونم والا خواهرم بچه اول و دومش پسر بود طایفه شوهر همه پسر میاوردن این اولین دختر طایفس قررربونش برم اونم ای وی افی 

دومی رو خواهرم رزیم رفت همه کار کرد باز پسر شد 

اینو دیگه مادر شوهرش قسم داد گف من پولشو میدم اگه بچه میخواین برو ای وی اف خیلی دخترین که دختر هم شد 

همش ژنتیکه شاید زن ۵ درصد سهم داشته باشه 

مثلا میگما برادر شوهر خواهرم زن دومش بیوه بود از شوهر اولش دختر داشت زن این شد ۲ تا پسر زایید 

من فهمیدم مرد خیلی مهمه