2777
2789
عنوان

ژن دختر زا

| مشاهده متن کامل بحث + 2823 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تغذیه خیلی مهمه کسایی هم که برای رژیم پسر رفتن و رژیم گرفتن فک کنم ۶ ماه نباید سردی بخورن و فقط گر ...

آخه من ۵ ماه گرمیجات خوردیم شیرو دوغ و ماهیی. لبنیات کلا حذف شد داشت میمرد شوهرم ولی باز دختر شد . اون جاریم بیچاره باهزار امید آورد بازم دختر شد

آخه من ۵ ماه گرمیجات خوردیم شیرو دوغ و ماهیی. لبنیات کلا حذف شد داشت میمرد شوهرم ولی باز دختر شد . ا ...

آی وی اف ۱۲ تومنه تو تهران بیمارستان بهمن فقط اون قطعیه دکترم به خود منم پیشنهاد ای وی اف داد

این جور مردا باید آی وی اف کنن واسه پسر  کاش ای وی اف میکردین  خدا حفطشون کنه

قبول نمیکنه میگه از کجا معلوم بچه گم نشه مال من باشه!!!!!

الان به دنیا میاری موقع زایمانم میبینیش باز تو بیمارستان گم میشن چه برسه تو آزمایشگاه😂🤣🤣

چه طرز فکری داره شوهر من

راسی هزینش چقدره

آخه من ۵ ماه گرمیجات خوردیم شیرو دوغ و ماهیی. لبنیات کلا حذف شد داشت میمرد شوهرم ولی باز دختر شد . ا ...

خوش بحالش منم فکر کنم آرزوی دختر دار شدن به دلم بمونه 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
والا میگن الکیه ولی من باچشم دیدم یه بنده خدایی از یه زنش۱۰تا دختر داشت اخر رفت یه زنه دیگه گرفت از ...

جنسیت با زن حلا هیچ بگید نه

برای باردار شدن من یک صلوات بفرست دوست خوب شاید گره کار منم باز شد 🤗 🤗 
نه جنسیت از مرده. وگرنه الان ما ۴تا زن مختلفیم چرا اینا همش دختر دارن

خوب بس چرا بعضیا از یه زنشون کلا دختر دارن میرن یه زن دیگه میگرن پسردار میشن؟

میگم که طرف ده تا دختر داشته از زن دومش سه تا پسر 

یا یکی از فامیلای ما چهارتا دختراش بچه اولشون دختر دومی پسر سومی بازم دختر

قبول نمیکنه میگه از کجا معلوم بچه گم نشه مال من باشه!!!!! الان به دنیا میاری موقع زایمانم میبینیش ب ...

ببین جانم دکتر خصوصی مال من میاد تو بیمارستان بهمن مال منو انجام میده و میره فقط ماله منه دگیه مال کسه دیگه نیس که جابجا شه اون مال جاهایی هست که دولتیه و کارشون فقط اونه این خصوصی میاد فقط منو انجام میده ۱۲ تومن تو بیمارستان بهمن

خوب بس چرا بعضیا از یه زنشون کلا دختر دارن میرن یه زن دیگه میگرن پسردار میشن؟ میگم که طرف ده تا دخت ...

اونا x و y متعادل دارم که از هر دو جنس دارن مثلا یه دختر یه پسر بعصیییا از یه جنس بیشتر تولید میکنه بدنشون