2777
2789
عنوان

بیبی چک من😃

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی چرا من ۶ تومن میگیرم؟

نمیدونم کدوم شهری شاید اونجا گرونه من یکی دو ماه پیش دو تومن میگرفتم تازه شده سه

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
اینجام پنج تومنه

عجب شیر تو شیریه ها 😕

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞

خیلی مبااااااارکه .....😍😍😍😍😍

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
منم نمیتونم یاد گرفتی منم لایک کن 

اهان تازه الان شد بعضی اطلاعاتشو پرنمیکردم برا همین نمیشد

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
ممنونم😘😍

عزیزممممم 

وااااییی من اینجا هر کسی رو میبینم که میگه بارداره کلی ذوق میکنممممم .... 

یعنی میشه یه روزی منم خونه خودم باشم وبیام اینجا بگم منم تو دلی دارم😔😔😔😔

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
عزیزممممم  وااااییی من اینجا هر کسی رو میبینم که میگه بارداره کلی ذوق میکنممممم ....&nbs ...

انشالله عزیزم خدا بزرگه توکلت فقط ب اون باشه همه چی حل میشه❤

اره هرکی هرچی دلش میخاد عدد میپرونه

اینجا ایرانست 

این چیزا عادی شده دیگه 🤐

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞