ستی۱۳۴۹ مدیر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 864 عنوان بیبی چک من😃 | مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 55 پست از بس بیبی میزدم منفی میشد مونده بود تو دلم بیبی مثبت ببینم حالام دلم میخواد هرروز بزنم ببینم ذوق کنم😃😍 میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین 1399/02/15 | 14:48 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arameshm عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 21660 من مدیکور ۵ تومن میخرم 😐 اینجام پنج تومنه من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
ستی۱۳۴۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 864 ۳ تومن؟؟😑😑 من ۶ تومن همیشه میخرم منم سه تومن گرفتم میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
خورشیدخانومی عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 2388 یه روز بعد موعد زدم مثبت بود سه روز قبلش منفی مبارک باشه 🌞🌹 با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح ، صبح دولت بدمد ، شادی ما پشت در است
ستی۱۳۴۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 864 خدایی چرا من ۶ تومن میگیرم؟ نمیدونم کدوم شهری شاید اونجا گرونه من یکی دو ماه پیش دو تومن میگرفتم تازه شده سه میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
mami_dadi عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1811 اینجام پنج تومنه عجب شیر تو شیریه ها 😕 خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗 خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
arameshm عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 21660 عجب شیر تو شیریه ها 😕 اره هرکی هرچی دلش میخاد عدد میپرونه من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
parisazanjan عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 خیلی مبااااااارکه .....😍😍😍😍😍 برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
zeynab2416 عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 1154 نمیدونم کدوم شهری شاید اونجا گرونه من یکی دو ماه پیش دو تومن میگرفتم تازه شده سه تهران
ستی۱۳۴۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 864 خیلی مبااااااارکه .....😍😍😍😍😍 ممنونم😘😍 میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
ستی۱۳۴۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 864 منم نمیتونم یاد گرفتی منم لایک کن اهان تازه الان شد بعضی اطلاعاتشو پرنمیکردم برا همین نمیشد میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
parisazanjan عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 ممنونم😘😍 عزیزممممم وااااییی من اینجا هر کسی رو میبینم که میگه بارداره کلی ذوق میکنممممم .... یعنی میشه یه روزی منم خونه خودم باشم وبیام اینجا بگم منم تو دلی دارم😔😔😔😔 برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
بخندید عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 2421 اهان تازه الان شد بعضی اطلاعاتشو پرنمیکردم برا همین نمیشد ی عکس صفحه میدی ببینم از کجا درست کردی یا بهم بگو چه جوری درست کردی بره سلامتی نی نی ی صلوات بفرستید
ستی۱۳۴۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 864 عزیزممممم وااااییی من اینجا هر کسی رو میبینم که میگه بارداره کلی ذوق میکنممممم ....&nbs ... انشالله عزیزم خدا بزرگه توکلت فقط ب اون باشه همه چی حل میشه❤ میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
mami_dadi عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1811 اره هرکی هرچی دلش میخاد عدد میپرونه اینجا ایرانست این چیزا عادی شده دیگه 🤐 خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗 خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞