2821
2789
عنوان

یخچال فریزر

1314 بازدید | 31 پست

سلام خانما کیا از یخچال فریزرشون راضی ان؟ میشه مارکش رو بگین؟ من مال جهیزیم سینجر بود ولی اصلا خوب نبود 😭😭میخوام بفروشمش یکی دیگه بخرم شماها چی پیشنهاد می کنین؟ 

هیچ وقت غصه نخور، زندگی صد سال اولش سخته😁😁😁

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه ایرانی میخوای ...دیپوینت دربرابر هیمالیا و الکترواستیل بهترینه...قیمش هم الان بین13میلیون تا15میلیون متغییره...اینورتر هم هست

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
اگه ایرانی میخوای ...دیپوینت دربرابر هیمالیا و الکترواستیل بهترینه...قیمش هم الان بین13میلیون تا15می ...

8ملیونیشم هست

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
ممنونم گلی. شوهرم خیلی سرکوفت میزنه😭😭 اینو اوایل تحریم خریدم که اصلا خوب نبود

برا چی سرکوفت میزنه؟

جهزیه خریدن لطف خانواده عروس در حق داماد ،در اصل وظیفه داماد ک بخرن نه عروس!اینو مرتب از اول باید تو گوشش میگفتی که بفهمه اگه خیلی عرضه داره خودش بخره

2825
2823
2791
2779
2792