2777
2789
عنوان

یخچال فریزر

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 31 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

8ملیونیشم هست

این قیمتی ک گفتم برای دوقلو بود..البته ک مدل های دیگه م داره

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
برا چی سرکوفت میزنه؟ جهزیه خریدن لطف خانواده عروس در حق داماد ،در اصل وظیفه داماد ک بخرن نه عروس!ای ...

چون خودش خونه ساخت و جهیزیه خواهرش هم کامل بود خودش رو محق می دونه. کلا خونوادگی همین طورن

هیچ وقت غصه نخور، زندگی صد سال اولش سخته😁😁😁
چون خودش خونه ساخت و جهیزیه خواهرش هم کامل بود خودش رو محق می دونه. کلا خونوادگی همین طورن

نمیدونم چی بگم...اعصاب ادم میریزه بهم وقتی میشنوه انقدر راحت درمورد جهاز نظر میدن.اگه خیلی عرضه دارن خودشون میخریدن

تو اسلام خونه و جهاز وظیفه مرد !

این قیمتی ک گفتم برای دوقلو بود..البته ک مدل های دیگه م داره

اره

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
یادم نیست گلم ولی خب مارکا باهم فرق میکنه حتما براهمین مال شما اینقدر شده اونموقع

برا من ال جی بود . جدیدترین مدل کامبی بود . ولی همونجا اسنوا ۹۰۰ تومن بود . بیرون اسنوا سه تومن بود . ساید بیرون مثلا ۱۶ بود اونجا هفت تومن میدادن . خلاصه ک هر چقد پول بدی همونقدر اش میخوری . فک کنم تا بیست سال مفید برام کار کنه