2777
2789
عنوان

تحصیل در خارج

763 بازدید | 25 پست

برای سال اینده اگه این وضعیت درست بشه میخوام برای خوندن زبان چینی برم چین ولی متاسفانه هیچ اطلاعاتی از نحوه اقامت ، گرفتن ویزا ، دانشگاه و هزینه هاش ندارم. شما فرد یا موسسه ای رو میشناسید که بتونه کمک و راهنمایم کنه. ممنون

حالا چرا چین باز برو کره جنوبی بهتره 

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام منو به پاندا کونگ فو کار برسون

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

چین تا چند سال آینده قدرت خیلی خیلی بزرگی میشه و زبان چینی خیلی به کار میاد و فکرت برای آینده خیلی پولسازه. 

اما خب چه جوری بری و ... بهتره بری کانالهای تلگرامی یا گروهها و ... پیدا کنی که اونایی که قبلاً رفتن عضو هستن

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
حالا چرا زبان چینی. مگه انگلیسی و فرانسه و اینا جشه

چون به علاقه هست بعدم زبان چینی خیلی برد داره خبر ندارین 

السلام علیک یا صاحب العصر والزمان .رهبر عزیزمون گفت : اسرائیل دولت بدون ملت 😎😎😎😎😎😎😎 ای چسبید 😂😂😎❤❤عاشقتم رهبر عزیزمم .تو عشق و نفس مایی .ان شالله بعد شهادت  سردار ما جوون میدیم تو تنها نمونی .رهبر من اشکات داغونم میکنه 😢😢😢 به حرمت گریه ی تو ،ما برنمیگردیم از راه حقی که تو پرچم دارشی .ارادت ما به شما کورکورانه نیست با مطالعه و علم و اگاهیه .حاج قاسم  گفت :امروز رهبر رو تنها میبینه و خواست که تنهاش نزاریم. به حرمت حضرت پدر (لقبی که دختر سردار به حاجی داده ) مطالعه کنیم و تنها نزاریم مردی که مارو فرزندان خودش میدونه .❤❤❤بیخیال تمام طعنه ها و کنایه ها .سخنرانی های استاد عزیزم ،استاد علی اکبر رائفی پور رو از دست ندین ❤❤❤
اول اینکه زبان چینی تا حدودی بلدم دوم کار اونجا زیاده 

آره موافقم....ببین اول برو سفارت بپرس....

من داداشم هند درس میخونه منم قرار بود برم ولی شوهرم اجازه نداد ولی ما کارهامون رویه ارگان دولتی پیگیری میکرد چون پدرم نظامیه

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖

ب موسسه هاب اعزام دانشجو سر بزن

و قبل از رفتن بايد مدرك ايتلس بگيري كه  بنسبت هرچقدر نمره بالأتري داشته باشي دانشگاه بهتري پذيرش ميشي

و خودتم ميتوني سرچ كني

چون چين ب راحتي دانشجو ميگيره

موفق باشي

📝🎨 keep calm,God is here ✨
چشم

باید اول مدرک ایتلس بگیری.....کارهای اداریش یکم اذیت کننده اس....ازهمین الان برو سراغ پاسپورت وویزات

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖