2777
2789
الان چند هفته هستین؟من ۲۰ ام تموم کردم

من دو روز دیگه وارد ۲۷ میشم.فردا شیش ماهم تموم میشه

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
خواهشم میکنم بهم پیام بدین .میخوام بدونم وضعیت شمارو.کو اینوه دکترتون چه توصیه ای کرده

عزیزم شرایط هرکسی متفاوته ولی شما تا سونوی واژینال ندی نمیتونی بفهمی وضعیتت چطوره.یه جای مطمئن برو سونوی واژینال تا ۲۴ هفته نهایتا میشه سرکلاژ کرد

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم شرایط هرکسی متفاوته ولی شما تا سونوی واژینال ندی نمیتونی بفهمی وضعیتت چطوره.یه جای مطمئن برو س ...

خسته نشدین از استراحت؟دکترتون نگفت ک با ساتراحت حل میشه یا نه ؟

عزیزم منم دارم هفته۲۱تموم میکنم۲هفته پیش سرکلاژکردم 

قبلش۳۵بود اماتو۳هفته شده بود۱۷منم سریع سرکلاژکردم چون هرچقدسن بارداری بره بالا طولش کمترم میشه خیلیم راحت وبی درد بود درعوض خیالت یکم راحته

امیدوارم خدا به زودی یه نی نی سالم بزاره بغل همه منتظرا
من حس خوبی ب سرکلاژ ندارم.من تو هفته ۲۰   ۲۹ بودم.بچه اولم هستش و لکه بینی و دلدرد ندارم

من تو ان تی ۲۹ و۳۰ بود غربالگری هم همینو گفت سرکلاژ نشدم دکترمم اصلا استراحت اینا نداد وتاحالام شکر خدا مشکلی نداشتم استراحتم که من کلا زیاد کار اینا نمیکردم قبل بارداریم و الانم همونم و مشکلی هم نداشتم تا الان شکر خدا مسافرتم رفتم بیرونم رفتم تفریحم رفتم مهمونی هم رفتم هفته۲۸ تموم میشه امروز  

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
عزیزم از شرایطت برامون بگو. من هم شرایطم مث شماست.میخوام بدونم چی میشه. امشالله خوب پیش بره برات

عزیزم دکترمو عوض کردم با یه دکتر دیگه مشورت کردم ک گفتش بالای ۲۰ هفته سرکلاژ خطرناکه .و سونو واژینال برام نوست ک اندازه سرویکسم ۴۰ بودش نه ۲۸.