خیلی حس بدیه یهو یه عده آدم برنامه زندگیت خراب کنن از سر لج یا هر چیزی بفرستنت یا اجبارت کنن بری یه شهری زندگی کنی که ۵۰سال از خود ایران عقب وهر روز تو این شهر اینقد دلت بگیره که نفس کم بیاری آخه من کجا اینجا کجا واقعا چه دنیاییه بچه ها احساس میکنم زمان برام وایساده دعا کنید واسم خدا معجزه کنه واسم
کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای وااااتی خدا نجاتت بده عزیزم من بودم افسرده میشدم
عزیزم من یبار تاپیک زده بودم که تو سیستان بلوچستان زندگی میکنم وخیلی از این قضییه ناراحت بودم شما دلداربم دادین بهتون گفتم هر وقت از اونجا راحت شدم بهتون بگم الان نزدیک دوماهه انتقالی گرفتیم برا ارومیه .دوستای مجازی هر چند مجازین ولی همینکه دو دقیقه میان وحااتو خوب میکنن خیلی باارزشن
کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....