2777
2789
عنوان

چه حس بدیه....

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 40 پست
آخ نگو یروزی از اینجا برم برنمیگردم پشت سرمم نگاه کنم

آره می دونم چطور شهری هست، همسرم اونجا 4 سال محل کارش بوده. بی آب و علف و به شددددت بی امکانات 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا بلوچستان مگه چشه

هیچیش نیست ولی تفاوت فرهنگی ما با بلوچا خیلی زیاده 

چهره شهر گرفته تا لباس فرهنگ رسم رسوم

حتی امکانات خیلی تفاوت ها هست ولی این برا ما شهرستانیا سخته.

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
آره می دونم چطور شهری هست، همسرم اونجا 4 سال محل کارش بوده. بی آب و علف و به شددددت بی امکانات 

واقعا همینطوره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
فرهنگشون مگه چطوریه،؟ خوب از نظر امکانات ک قبول دارم شهر دور افتا ده ایه.

هیچ طوری نیست ولی بافرهنگ ما فرق داره

همین لباسای سنتی که میپوشن برای خودشون خیلی باارزش ولی من شخصل تو تن آقایون میبینم خیلی افسرده میشم زنا کمتر تو اجتماع نقش دارن وخیلی چیزهای دیگه.

من قصد توهین به لباسا ندارم دیدگاه خودم میگم برا من یچیز عجیب نوع پوششون چون هیچ جای ایران اینطور نمیپوشن این تفاوت خیلی به چشم میاد

نه من نیستم اما کنجکاوم بدونم امکاناتش رو میدونم  اما فرهنگ رو ن

اکثرشون آدمای متعصبی هستن با فرهنگ های مختص خودشون که شاید با هر منطق و سلیقه ای جور در نمیاد 

امکانات تو زمینه های کشاورزی و دامداری و... که وجود نداره به دلیل موقعیت جغرافیایی شون. پوششونم خیلی متفاوته و به دلیل نزدیک بودن به مرزهای پاکستان امنیت شهرشون پایینه و چون کار وجود نداره معمولا قاچاق سوخت و مواد مخدر خیییلی زیاده 

دیگه بیشتر از این برات باز نکنم🤐🤫

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

نه من نیستم اما کنجکاوم بدونم امکاناتش رو میدونم  اما فرهنگ رو ن

مثلا چهره شهر خیلی قدیمیه مغازه های قدیمی وسایلای بنجل وخاک خورده هیچ جای برا تفریح نیست نظافت شهر خیلی پایینه.یه وسایل میخایی بخری ده تا مغازه بری شاید گیرت بیاد اونم از نوع بی کیفیتش.

ولش شهرهای دیگه ماشالله همه چیز فراوان نظافت شهر خوبه مغازه های لوکس وسایلای لوکس بروز

خوب منیکه تو همچین شهرهای آبادی زندگی کردم اینجارو با این شمایل میبینم افسرده میشم.

امکانات پزشکی پایین ببخشید مطب دکترارو میبینی اینقد دهاتی وکثیف آدم رغبت نمیکنه بره دکتر ومن نرفتم تا الان

اکثرشون آدمای متعصبی هستن با فرهنگ های مختص خودشون که شاید با هر منطق و سلیقه ای جور در نمیاد  ...

آفرین فوقالعاده متعصب به دین وعقایدشون آدم واقعا نمیتونه خیلی چیزارو رک بگه وتفاوتا رو بگه چون میترسه دل کسی بشکنه.

ای وااااتی خدا نجاتت بده عزیزم من بودم افسرده میشدم

خوب منم شدیدا افسرده شدم 

دعا کنید واسم شاید خدا معجزه کرد

اگه یروزی شد از اینجا رفتم میام بهت خبر میدم

ای وااااتی خدا نجاتت بده عزیزم من بودم افسرده میشدم

یچیز بگم شاخ دربیاری من همسرم اینجا مدیرعامل یه شرکتی همین چند روز پیش میگفت کارگرای شرکت تا الان جاروبرقی ندیدن وطرز کار باهاشو نمیدونن خودت دیگه ته ماجرارو بدون چیه دیگه