2777
2789
عنوان

چه حس بدیه....

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 40 پست
عزیزم انشالله.بحق این ماه عزیز

خودت کدوم شهری؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین فوقالعاده متعصب به دین وعقایدشون آدم واقعا نمیتونه خیلی چیزارو رک بگه وتفاوتا رو بگه چون میترس ...

اهوووممم همینطوره 😞 انشالله به حق این روزای ماه رمضونی زودتر جور شه از اونجا برگردین برین جایی که خودتون دوست دارین😍🙏

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

یا خدا 🤒🤒

متاسفانه این استان فراموش شده وهیچ کس بهش اهمیت نمیده من اینجا فقیرایی دیدم که تا بحال ندیده بودم

گداهای شهر خودمون زندگیای خیلی لوکسی در کنار فقرای اینجا داره

ولی خیلیاشونم پولدارن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
اراک واسه استان مرکزی

برو قدرشو بدن اونجا کلان شهر

اهوووممم همینطوره 😞 انشالله به حق این روزای ماه رمضونی زودتر جور شه از اونجا برگردین برین جایی که خ ...

ان شالله ممنون عریزم بابت دعای قشنگت

من فقط امیدم بخداست ومطمئم خدا کمکم میکنه

ای وااااتی خدا نجاتت بده عزیزم من بودم افسرده میشدم

عزیزم من یبار تاپیک زده بودم که تو سیستان بلوچستان زندگی میکنم وخیلی از این قضییه ناراحت بودم شما دلداربم دادین بهتون گفتم هر وقت از اونجا راحت شدم بهتون بگم الان نزدیک دوماهه انتقالی گرفتیم برا ارومیه .دوستای مجازی هر چند مجازین ولی همینکه دو دقیقه میان وحااتو خوب میکنن خیلی باارزشن

خداروشکر الان حالتون خوب😍 انشالله همیشه اونجایی ک دوست دارید زندگی کنید

ممنون عزیزم❤