2777
2789
عنوان

بچه ها این دونه ها چیه رو بدن بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 23 پست
سوختگیه که به قارچ تبدیل شده. پماد هیدروکورتیزون و کلوتریمازول باید بزنی. جدیدا سرما نخورده؟

نه والا سرما نخورده 

خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️
عزیزبه احتمال زیادگرمیش شده.اگه شیرخواره خودتم چیزهای خنک بخورمثل هندوانه، خاکشیر تاروشیرت اثربزاره. ...

شیر خودمو میخوره باشه از فردا خنکی میخوریم من یه ماه پیش خیلی گرمی خوردم از اون موقع اینجوری شد من دیگه گرمی نخوردم ولی بچم پوستش خوب نشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا سرما نخورده 

پسر من وقتی انتی بیوتیک مصرف میکنه بدنش ضعیف میشه.سوختگی معمولی پوشکش تبدیل به قارچ میشه.

مشکل خاصی هم نیست.دو روزه خوب شد.

تا حالا دو بار اینجوری شد دفعه اول یه هفته پماد زینک و کالاندولا زدم هیچ تاثیری نداشت.

البته بهتره به دکتر نشون بدی

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
شیر خودمو میخوره باشه از فردا خنکی میخوریم من یه ماه پیش خیلی گرمی خوردم از اون موقع اینجوری شد من د ...

بچه حساستره وازبدنش دفع نشده البته اگه گرمی باشه. چون من خودم سابقه اینجورواکنش هاروتوبدن دارم پسرمم شیرخواربودازشیرمنتقل میشدبهش. چه گرمی چه آلرژی هردو همینجورمیشم. منتهاآلرژی باشه خارش داره پوستم. به گردوغبار، عطر، گرده گل وحتی بوی صابونهای معطرحساسیت دارم.گرمی روباخوردن خنکی جات رفع میکنم بااینکه پوست تحریک میشه ویه حالت خشکی داره اماخارش ندارم.

بچه حساستره وازبدنش دفع نشده البته اگه گرمی باشه. چون من خودم سابقه اینجورواکنش هاروتوبدن دارم پسرمم ...

خارش داره نمی دونم والا فردا خنکی میخورم به خودشم خنکی میدم اگه کم بشه یعنی از گرمیه ممنون از راهنماییت عزیزم من دارو سرخود به بچم هیچی نمیدم اگه خدای نکرده خوب نشه میبرمش دکتر حتما🌹🌹

سلام.عزیزم.بچه شما خوب شد ؟ از چی بود؟ پسر منم زیر بغلش و کنارای پاش شده حالت خشکیه و روش دون دونه ریزه دست که روش میکشم مثل پوست تمساحه...یک ماه پیش شد پماد و اینا زدم خوب شد البته شکمش و پاهاش و اینام کمی ریخت بیرون.باز الان میبینم یکم زیر بغلاش شده

سلام.عزیزم.بچه شما خوب شد ؟ از چی بود؟ پسر منم زیر بغلش و کنارای پاش شده حالت خشکیه و روش دون دونه ر ...

سلام عزیزم بله خوب شد از گرما بود من با بتامتازون زدم روزی دوبار خوب شد پسر منم وقتی خوب شد بازم دوباره دونه زد که من دوباره پماد زدم خوب شد فعلا که خوبه با دکتر مشورت کن حتما