سلام خوبین مامانا من پسرم شونزده ماهشه الان ده روزه که روی آرنج دستاش و زانوهاش و زیر بغلش حالت جوش جوش شده و میخاره من اول فکر کردم از حساسیت هست به چیزی که من ویتامین سی جوشان میخوردم دیگه نخوردم ولی خوب نشد بعد هم گفتم شاید عرق سوز شده چون دقیقا قسمتهای داخلی آرنج و پشت زانوشه که عرق میکنه ولی کالاندولا و کالامین زدم خوب نشد بیشتر شد علتش چیه عکسشو میفرستم ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه حساستره وازبدنش دفع نشده البته اگه گرمی باشه. چون من خودم سابقه اینجورواکنش هاروتوبدن دارم پسرمم ...
خارش داره نمی دونم والا فردا خنکی میخورم به خودشم خنکی میدم اگه کم بشه یعنی از گرمیه ممنون از راهنماییت عزیزم من دارو سرخود به بچم هیچی نمیدم اگه خدای نکرده خوب نشه میبرمش دکتر حتما🌹🌹
سلام.عزیزم.بچه شما خوب شد ؟ از چی بود؟ پسر منم زیر بغلش و کنارای پاش شده حالت خشکیه و روش دون دونه ریزه دست که روش میکشم مثل پوست تمساحه...یک ماه پیش شد پماد و اینا زدم خوب شد البته شکمش و پاهاش و اینام کمی ریخت بیرون.باز الان میبینم یکم زیر بغلاش شده
سلام.عزیزم.بچه شما خوب شد ؟ از چی بود؟ پسر منم زیر بغلش و کنارای پاش شده حالت خشکیه و روش دون دونه ر ...
سلام عزیزم بله خوب شد از گرما بود من با بتامتازون زدم روزی دوبار خوب شد پسر منم وقتی خوب شد بازم دوباره دونه زد که من دوباره پماد زدم خوب شد فعلا که خوبه با دکتر مشورت کن حتما