2777
2789

عزیزم من خودم با قد ۱۵۸ و وزن ۵۰ ولی خیلی دوست دارم چاق بشم ولی میترسم زیاد داروی چاقی بخورم و عوارض داشته باشه خیلی تحقیق کردم تو خود نینی سایت و خیلی ها از این پودر جینسینگ خونگی نتیجه گرفته بودن بین ۷ الی ۱۰ کیلو اضاف کرده بودن رو وزنشون و بدون بازگشت بنظرم هم مقوی هم شیمیایی نیست مفیده و عوارض نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

160

فک کنم باید ۵۴ بشی...فقط کالری شماری کن و اشتهاتو ببر بالا کار کن ورزش کن که گرسنه بشی و بخوری خیلی اثر میذاره😚

🔮💜خدایا دوستت دارم🔮💜اگه امضامو میبینید یه صلوات بفرستید برام💙

عزیزم همه ی اینایی که گفتم و بخر و پودر کن و باهم تو یه ظرف بزرگ مخلوط کن و بعد از هر وعده ی غذایی یک لیوان شیر یا آبمیوه یا آب فرقی نداره با 2 قاشق سر پُر از این پودر مخلوط کن و نوش جان کن امیدوارم تونسته باشم بهت کمک کنم و ضمنا چون این پودر طبع گرمی داره و ممکنه جوش بزنی روزانه نصف فنجون عرق کاسنی مصرف کن موفق باشی 

عزیزم من خودم با قد ۱۵۸ و وزن ۵۰ ولی خیلی دوست دارم چاق بشم ولی میترسم زیاد داروی چاقی بخورم و عوارض ...

خودم میگیرم درست میکنم، فقط باید چه مقداروتا چه مدت استفاده کنی؟ 

خودت بخوای بخری ریشه جنسینگ رو از عطاری باید بخری و اونم گرونه پودرش خیلی ارزونتره ...ریشه رو بخری و ...

ولی خب عزیزم اونی که خودت درست میکنی میدونم هزینش یکم بالاست ولی مطمینی عوارضی نداره سلامتی مهمتره یا مبلغی که خرج میکنی

خودم میگیرم درست میکنم، فقط باید چه مقداروتا چه مدت استفاده کنی؟ 

تا پودر تا یک ماه و نیم الی دوماه تورو میبره و تا یکماه کم کم گم که اضافه بشه بهت ۴ کیلو ولی مرتب مصرف کنی و به موقع ۷ الی ۱۰ کیلو اضافه میکنی من خودم میخوام روزی ۸ قاشق یعنی با ۴ وعده ی غذایی بخورم