2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوماه خوردم ماه اول ۴

۵کیلو چاقم کرد و خیلی اشتهام‌اورد بعد ماه دوم هیچ فایده ای نداشت و اشتها نمیاورد بعدشم هرچقد چاق شده بودم برگشت داد..۴۸کیلو بودم بعد خوردن پودر شدم ۵۴ کیلو بعدش کم کم‌وزنم برگشت ب همون ۴۸ و بعد دو سه ماه موهام ریزش شدید گرفت عزیز بهتره نخوری کورتون داره و عوارض شدید دکتر بهم گفت ممکن بود ناراحتی قلبی بگیری یا فلج‌بشه دستت

درضمن موهای راید بدنم ب شدت زیاد کرد در عوص موهای سرم ریزش شدسد گرفتتت...بعدش ک برا ریزش موهام رفتم دکتر گفت این پودرا اصل نیستن و کورتون دارن

من از عطاری گرفته بودم جعبه سیاه رنگ داره و اتفاقا میگفت اصله و کلیم تعریف کرد ک بدون‌بازگشته

عزیزم من شنیدم شیرو با خرمای پوست کنده بذار انقدر بجوشه تا شیر سیاه بشه و بخور چاق میشی خودمم میخام بخورم ۴۸ ام میخام بشم ۵۲

🔮💜خدایا دوستت دارم🔮💜اگه امضامو میبینید یه صلوات بفرستید برام💙
واقعا!؟ 

بعله من میخاستم قرصشو بخورم ولی عطاری بهم پودرشو داد..البته هردوش عوارضش یکیه من اشتباه کردم و خوردم..خیلی اشتها میاورد ماه اول روزی ۶بار میخوردم غذا و انقدم زیاد میخوردم..بعد خوردن پودر صورتم‌عین قرص ماه شده بود تپل و خوشگل و گرد هرکی میدید نمیشناخت منو انقد همه جام باهم‌پر شده بود یکدست و قشنگ...ولی حیف...بازگشت داشت ..فقط یکم چربی شکم برام‌گداشت چون قبل خوردن پودر شکمم تخت تخت بود الانم تخته ولی یکم چربی داره بعد خوردن پودر

چجوری!؟ 

سلام
پودر مالت جو 100 گرم
آرد نخودچی 100 گرم
نشاسته ذرت 2 کیلوگرم
پودرکاکائو 200 گرم
پودر جوانه گندم 100 گرم
پودر جوانه جو 100 گرم
مغز فندق 50 گرم
مغز بادام درختی 100 گرم
مغز پسته 50 گرم
مغز بادام زمینی 50 گرم