حدود یک سال پیش دوست بابام به همراه خانواده اومدن خونمون و دخترشون تازه عقد کرده بود کلی کلاس مادرشوهرشو پیشم گذاشت اخرم گفت اگه عروس خوب باشه مادرشوهرم خوبه 😒
الان که یادش افتادم میگم چرا دهنشو پر خون نکردم 😑
اسکل#
حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
باید می زده دختره خودشیرینو باید لهش می کردی اه ندیده ازش بدم اومد 😂😂😂😂
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
مادرشوهره منم خیلی باهام درد و دل میکنه البته من فعلا جاری ندارم
من قبول دارم بعضی مادر شوهرا اخلاق بدی دارن ولی گاهیم ما عروسا کم لطفی میکنیم اول از خودم بگم منم اوایل دیدگاهم بد بود ولی گفتم اونکه کاریم نداره یه چیزیم میگه فکر مبکنم مادر خودمه بیخیال الان خیلی بهترم و فکرم آسودست به هرحال اونم مادره همسرمه باید احترام بزارم زشته
من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
اره پشیمون شدم باید میبردم تو اتاق درم قفل میکردم یه دل سیر میزدمش 🤣
کوتاهی کردی خواهرم 😂😂😂
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
من قبول دارم بعضی مادر شوهرا اخلاق بدی دارن ولی گاهیم ما عروسا کم لطفی میکنیم اول از خودم بگم منم او ...
میدونی زمانی که به من بدی کرد من تو فشار سختی بودم البته اونم تو فشار بود اما فشار من بیشتر بود تازه عروس بودم و همون روزای اول غم اومد به سراغم، من نیاز به روحیه دادن داشتم اما بیشتر تو غما فرو میرفتم اول زندگی از غم زیاد و بی اعصابی موهام سفید شد الان اعصابم به شدت ناراحته
حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃