2777
2789
عنوان

مادرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 70 پست
یه بار یه نفر از فامیل از عروسش داشت تعریف میکرد که چقدر خوبه.گفتم شما خودت خیلی خوبی که عروست خوبه. ...

خدا خیرش بده 😍😍😍

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا پشتم میگفت فلانی اخلاق نداره یا بین منو فامیلش طرفداریه ناحق از فامیلش میکرد

همین؟ این که چیزی نیس 😁😁 من همیشه با خودم میگم قرار نیس همه منو دوس داشته باشن.. همونطوری که من بعضی اخلاقای کسی دیگه رو دوس ندارم ممکنه اونم بعضی اخلاقای منو دوس نداشته باشه

خب پس اگه در این حد باشه مشکلی نیس 😁😁😁

میدونی زمانی که به من بدی کرد من تو فشار سختی بودم البته اونم تو فشار بود اما فشار من بیشتر بود تازه ...

عزیزم من گفتم همه مادرشوهرا بد نیستن من از مادر همسرم راضیم ولی گلم من در جریان زندگیت نیستم‌ اما اگه میخوای دست به دامان قرص نشی بگذر و بیخیال شو سخته گذشتن شاید سالها زمان ببره ولی خودت به آرامش میرسی

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
همین؟ این که چیزی نیس 😁😁 من همیشه با خودم میگم قرار نیس همه منو دوس داشته باشن.. همونطوری که من بع ...

نه فقد همین نیست خیلی زیاده مثلا یه بار منو از خونش بیرون کرد 

در مورد همون اقایی ک بهت گفتم میخوام باهاش ی مدت قطع رابطه کنم به نظرت برمیگرده؟

اره برمیگرده، چرا میخوای قطع رابطه کنی؟

نه فقد همین نیست خیلی زیاده مثلا یه بار منو از خونش بیرون کرد 

ینی شما صددددد در صددددددد هیچ تقصیری نداری توی این نامهربونی ها؟؟!! 

اخه من بر این باورم که محاله ممکنه این مباحث کااااملا یک طرفه باشه.. حالا منظورم اون مورد بیرون کردن از خونه نیس کلی میگم

عزیزم من گفتم همه مادرشوهرا بد نیستن من از مادر همسرم راضیم ولی گلم من در جریان زندگیت نیستم‌ اما اگ ...

مادرشوهرم خدا رو شکر خیلی بهتر شده داره رفتار درست رو یاد میگیره

مادرشوهرم خدا رو شکر خیلی بهتر شده داره رفتار درست رو یاد میگیره

پس بیخود به خودت حرص نده خدایی نکرده ام اس یا هزار درد دیگه آدم میگیره به خودت رحم نمیکنی به بچت رحم کن

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
ینی شما صددددد در صددددددد هیچ تقصیری نداری توی این نامهربونی ها؟؟!!  اخه من بر این باورم که م ...

نه به هیچ وجه تازه من انقدر گذشت و خانومی کردم تا اونم کم کم بهتر شد در صورتی که میتونستم روزگارشو سیاه کنم خود شوهرم علنا بهم گفت هر کی جای تو بود با این مادری که من دارم میذاشت میرفت 

پس بیخود به خودت حرص نده خدایی نکرده ام اس یا هزار درد دیگه آدم میگیره به خودت رحم نمیکنی به بچت رحم ...

خیلی ممنون گلم، بچه ندارم 

ی مشکلی باهاش دارم هرچقدر حرف میزنم باهاش هرکاری میکنم کوتاه نمیاد.چطور میگی برمیگرده 😁

یه مدت باهاش قطع ارتباط کن حسم میگه برمیگرده