2777
2789
عنوان

دارم از استرس دیوونه میشم

145 بازدید | 13 پست

امروز با ماشین رفتیم بیرون بعد عمری دم لبنیاتی وایسادیم شوهرم بره وسیله بخره .یه مرده امد در ماشینا باز کرد وقتی متوجه شد گفت  ا فقط درماشینا بست رفت دخترم تو ماشین بود از اون میترسم .اقا ی ماسک نداشت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر حساسین دیگهههههه

برا خودم حساس نیستم دخترم تو ماشین بود به خاطر اون .دارم کلان دیوونه میشم انگار سه ماه جای نرفتم حتی عیدم خرید نکردم  با کوچک ترین چیزی استرس میگیرم 

برا خودم حساس نیستم دخترم تو ماشین بود به خاطر اون .دارم کلان دیوونه میشم انگار سه ماه جای نرفتم حتی ...

منم والا بیرون نرفتم 

حتی خونه مامانم 

شوهرم الان 1هفتس میره سرکار 3تایی از 20-25اسفند خونه بودیم 

حتی خرید هم نمیرفتیم 

ولی دیگه انقدر میدونم ک با چند ثانیه و بدون عطسه و سرفه چیزی منتقل نمیشه

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

اینجوری فوبیا میگیرین دیگه یکم راحت تر برخورد کنید ما الان همه جا میریم ولی خودمون ماسک می‌زنیم خونه مادر شوهر و مامانمم میریم بچه کوچیکم دارم دیگه بایدهم زیستی کنیم با مراعات 

تو برای من همه غرورمی من غرورمو رها نمیکنم
اینجوری فوبیا میگیرین دیگه یکم راحت تر برخورد کنید ما الان همه جا میریم ولی خودمون ماسک می‌زنیم خونه ...

من خودم ماسک داشتم دخترمم داشت ولی ماسکش امده بود پایین یکم اصلا کلا من استرسیم شدید الانم بدتر شدم .

من خودم ماسک داشتم دخترمم داشت ولی ماسکش امده بود پایین یکم اصلا کلا من استرسیم شدید الانم بدتر شدم ...

من از تو بدترم حمله اضطرابی دارم ولی با این کارا بدتر میشی بزن به بی‌خیالی اگه جای من بودی چی خونه مادر شوهرم میرم اصلا رعایت نمی‌کنند ولی مجبورم برم

تو برای من همه غرورمی من غرورمو رها نمیکنم